Başkan Tosun: Yapımı Devam Eden Projeleri Yakından Takip Ediyoruz"

- "Zonguldak'ta yapılması gereken ve yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyoruz"

Başkan Tosun: Yapımı Devam Eden Projeleri Yakından Takip Ediyoruz"

ZONGULDAK - AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldakta yapılması gereken ve yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyoruz. dedi.

Tosun, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankarada partilerinin üç milletvekiliyle Zonguldak ile ilgili konularda bakanlıklar nezdinde görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Ankarada bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Tosun, şöyle konuştu:

Milletvekillerimizle İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşmelerimiz oldu. Zonguldak ile ilgili bazı konular üzerinde görüşmeler yaparak bilgiler aktardık. Ardından üç milletvekilimizle durum değerlendirmesi yaparak Zonguldak için yaptığımız ve yapacağımız işlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Zonguldakta yapılması gereken ve yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataşı ziyaret ederek ilimizde yapacağımız iftar programına davet ettik. İnşallah 22 Haziranda iftar programımıza katılacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumunu (TTK) ayağa kaldırmak ve canlandırmak için yapılan çalışmalar olduğunu ifade eden Tosun, bölgede kömüre dayalı enerji santralleri olduğuna göre, yer altında çıkarılmayı bekleyen kömüre ve onu çıkaracak olan madenciye de ihtiyaç olduğunu belirtti.

Tosun, Kurumdan emekli olan ve olacak işçilerimiz var. İşçinin lazım olduğu yerde hükümetimiz ile devletimiz gereken çalışmayı yapar ve işçisini alır. Üç milletvekilimizle yer altında çıkarılmayı bekleyen kömürün yer üstüne çıkarılması için gerekli olan görüşmeleri yapıyoruz. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER