Başkan vekili Çüteli'den önemli açıklama

Başkan vekili Çüteli'den önemli açıklama

Başkan vekili Çüteli'den önemli açıklama

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan il dışında olması sebebiyle görevi Belediye Başkan Vekili Gökhan Çüteli vekalet ediyor. 2 gün boyunca vekaletini sürdürecek olan Gökhan Çüteli önemli açıklamalarda bulundu. Gökhan Çüteli: ''2 günlüğüne başkanımız il dışında olduğu için vekalete ben bakacağım. Sahada çalışmaları takip edeceğiz, Birlik Mahallesi'nde çalışmalarımız var, beton yol çalışmamız onlara gideceğiz, personellerimizi ziyaret edeceğiz. İtfaiye ve zabıta gibi ekipleri ziyaret edeceğiz.

Onun dışında vatandaşlarımızdan sıkıntısı varsa onlarla istişare yapıp sıkıntısını gidermeye çalışacağız. Başkanımızın vermiş olduğu birkaç talimat var onları yerine getireceğiz. Başkanımızın bilgisi dahilinde ilerleyeceğiz''  dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 bin konut yapılacak şeklindeki açıklamasını değerlendiren başkan vekili Gökhan Çüteli,  Zonguldak'ta 300 adet TOKİ konut yapılacağını belirterek şunları ifade etti: ''Zonguldak'ta 300 tane TOKİ konutunun yapılması ile ilgili yazı geldi. Ancak yerle alakalı herhangi bilgi gelmiş değil. Üzülmez'de ki TOKİ'nin bitmesinden dolayı ikinci etaba girecekler. 2 etap çalışmasına girecekler. 300 tane konutun şuanda yer olarak belli değil onunla ilgili çalışma yapılır Keşke 300  değilde Zonguldak'ımıza 500 tane 1000 tane konut yapılsa. Çünkü vatandaşımız bu konuda gerçekten muzdaripler konut fiyatları da oldukça pahalı. TOKİ konusunda Cumhurbaşkanımız sağ olsun her konuda destek verdi.Zonguldak'ımız  tek derdimiz. ''dedi 

2. Etap Baştarla mevkiinde başlayacağını ifade eden Gökhan Çüteli, ''TOKİ'nin ikinci etabı  başlayacak. Üzülmez Küçük Sanayi Sitesinin sol tarafından doğru başlayacak.Ancak yeni 300 konutun nereye yapılaca tam olarak belli değil. Konu ile ilgili Çevre Bakanlığı'ndan bize yazı gelecektir.'' dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER