Başkan Yılmaz Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Başkan Yılmaz Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Başkan Yılmaz Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Kozlu belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kurban Bayramında Şehit ailelerini unutmadı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Eşi ile Bayramda Şehit Ailelerini ziyaret etmeğe onların gönüllerini almaya devam ediyor. Başkan Yılmaz Ense Köyünden 2008 yılında Şehit olan Şehidimiz Engin Aydının Ailesini ziyaret ederek Şehidimizin Babası Hüseyin Aydın İle sohbet etti. Başkan Yılmaz Şehidimizin Babasına Şehidimizin anısını yaşatmak için hazırladığı mekanı görünce Teşekkür ederek Şehitlerimiz ölümsüzdürler onlar Bizim için Ölmediler Yüreğimizde yaşıyorlar ama siz Şehidimizin özel eşyalarını bile saklayarak ona özel bir köşe yapmışsınız bu ince düşünceniz için Teşekkür ederim Bizler bu köseye baktığımızda Şehidimizi daha rahat tanıyabiliyor onu Rahmetle anabiliyoruz dedi. Şehid Babası Hüseyin Aydın Ziyaret için Başkan Yılmaz’a çok Teşekkür ederek.’’Böyle anlamlı günlerde hatırlanmak Bizleri çok mutlu ediyor’’.dedi

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz geçen yıl Şehit olan Şehid Hasan Bilginin Ailesini Saka Köyünde ziyaret etti. Şehid Babası Yaşar Bilgin ve Annesi Aynur Hanımla Sohbet eden Başkan Yılmaz ’’ Hasanımızın acısı hala yüreğimizde yaşıyor ama O şehit Onlar Rütbelerin Makamların en güzeli en onurlusu ile onurlandırıldılar ALLAH Herkese Şehitliği nasip etmez. Şehidimiz Yüreğimiz de yaşıyor ve onun ismini ölümsüzleştirmek için Kozlu da Evinizin bulunduğu caddeye Şehidimizin adını verdik.’’ dedi. Şehid Babası Hasan Bilgin Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

1992 yılında Şehit olan Şehid Aydın Akmeşe’nin eşi Gülcan Akmeşe’yi eşi ile birlikte ziyaret eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ‘’Şehitlerimiz Bu vatanın kahraman evlatlarıdır. Onlar en yüksek Rütbe ile onurlandırılmışlardır. ALLAH herkese Şehitliği nasip etmez. Şehitler Ailesine Şefaatçi olacaklardır. Şehitlerimize öldü demeyin onlar yaşıyorlar unutmayınız Bizlere Şefaatçi olacak bir Peygamber birde Şehitlerdir. Şehitlerimizi anmamak onlar için Dua okumamak ailelerini Baş tacı yapmamak Hainlik dir Nankörlüktür dedi. Başkan Yılmaz ve eşinin ziyaretinden çok memnun olan Gülcan hanım Eşinin ikinci kızını göremeden şehit olduğunu vurguladı .Ama devletimizin her zaman yanlarında olduğunu kendilerine destek verdiğini belirten Gülcan Akmeşe bu özel günde kendilerini ziyaret eden Başkana ve Eşine çok teşekkür etti.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Eşi ile birlikte 15 ay önce şehit olan Şehidimiz Tunahan KARTAL’ın Annesi Bağdagül Kartal’ı da ziyaret etti. Ziyaret çok duygusal geçerken Bağdagül Kartal ‘’Tunahanım Şehit olacağını biliyordu. Bana sürekli anne ben şehit ola cam sakın ola tabutuma sarılıp ağlama ben şehit olursam bi oğlun şehit olur ama milyonlarca evladın olur diyordu. Son ziyaretinde giderken benden helallik istedi Tunahanım hep iyi namazlı abdestli bir çocuktu bana hakkını helal et sana iyi bir evlat olabildim mi diye sorardı. Hakkım sonuna kadar helal olsun. Allah devletimizden razı olsun bi oğlumu şehit verdim ama milyonlarca evladım oldu. Evladımın yokluğunu bana aratmadılar. Her zaman beni ararlar sorarlar’’. diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Başkan Yılmaz ve eşine ziyaret için teşekkür eden Bağdagül Kartal ayrıca Başkanın eşine Ramazan da ki ziyaret içinde teşekkür etti. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, “Ne mutlu size Tunahan Şehit olacağını bilecek kadar imanlı ve mesleğini seven bir Kahramanmış. Bizler Şehitlerimiz sayesinde Huzurlu yaşayabiliyor bayram çıkarabiliyoruz .Bizlerde senin evladınız kardeşiniz her zaman 7 gün 24 saat hizmetindeyiz beni her zaman arayabilirsin. Şehit aileleri ve şehitlerimiz bizim namusumuzdur. Gaziler onurumuzdur. Şehitlerimiz sayesinde ülkemizde ezanlarımız okunuyor, şehitlerimiz sayesinde bayrağımız dalgalanıyor. Allah bütün şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Onları rahmet ve şükranla anıyorum. Cenab-ı Allah birlikteliğimizi daim eylesin .’’ dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER