Başkandan Buruk Veda!

Başkandan Buruk Veda!

Başkandan Buruk Veda!

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz TYÇP kapsamında belediyemizde çalışan İş-Kur personeli ile 9 aylık çalışma sürelerinin bitmesi üzerine belediye meclis salonumuzda toplantı düzenleyerek teşekkür etti.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde belediyemize yapmış olduğunuz hizmetler için hepinize tek tek Teşekkür ederim. AK Parti iktidarında işsizliğin azaltılması, İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde ve özellikle ev hanımlarının Toplumda istihdam edilmesi amacı ile İş-Kur tarafından uygulanan bu program sayesinde sizleri tanıdım. Toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyemizde ki hizmetlerinizin 9 aylık süresi sona erdi. Son günümüzde birlikte oturup sohbet ederek helalleşmek istedim. Sizlerle birlikte Kozluda güzel işler yaptık. Hepinizden Allah razı olsun. Çalışanlarımız adına bu programı düzenleyen hayata geçiren hükümetimize, milletvekillerimize, teşkilatlarımızın Başkan ve üyelerine, İş-Kur müdürüm ve personeline sonsuz teşekkür ederim. dedi
Toplum Yararına Çalışma Programı Kapsamında Kozlu Belediyesinde çalıştıkları için Başkan Yılmaza teşekkür eden kadın işçiler, Siz bir belediye başkanından yada bir amirden ziyade bize ağabeylik yaptınız. Her gördüğünüz yerde halimizi hatırımızı sordunuz, sizden çok şey öğrendik. Sizle çalışmak bizim için büyük bir ayrıcalıktır. Bizim bir hakkımız varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin dediler.

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER