BAŞKANLAR TOPLANDI...

BAŞKANLAR TOPLANDI...

BAŞKANLAR TOPLANDI...

Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanları bir araya geldi. Zonguldak Belediyesi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun bir araya geldi. 
 Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, aralarında ayrı gayrı olmadığını belirterek ''Biz zaten hem Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş ağabeyimizinle, hem de Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun kardeşimizle devamlı görüşme halindeyiz. Zonguldak'ımızla ilgili çünkü ayrımız gayrımız yok. Zonguldak'ın bizden çok büyük beklentisi var. Biz de ara sıra bir araya gelip sohbet ediyoruz.Bugün de sağolsun Sayın Başkanlarımız bizi ziyaret ettiler. Genel bir tür konuları sohbet ederek beraber yapabileceklerimiz ne ise her şeyi konuda ufak bir zirve gerçekleştireceğiz. İnşallah Zonguldak'ımız için hayırlı olur. Ben Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi. 
Belediye Başkanı Ali Bektaş'da, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ''Bizim nitelikli büyüğümüz İl Belediye Başkanımızdır ve onun Başkanlığında sık sık toplanıyoruz. Konular ortak nokta çünkü biz aynı tavanın balıklarıyız. Sadece tek derdimiz Zonguldak. Zonguldak için neler yapabiliriz diye toplandık özel bir gündemimiz yok. Bizim için tek bir gündem vardır o da Zonguldak'ı daha iyi yerlere getirebilmektir. Sağolsun Başkanımız da ağırlıyor bizi her seferinde. Kendisi şuanda liderimiz konumda. Bize abi diyor ama sonuçta Zonguldak'ta seçilmiş lider konumunda bir kardeşimizdir ve biz onun emrindeyiz. Merkez,Kozlu ve Kilimli hatta diğer ilçelerde bir faydamız olacaksa burada ortak karar alıp birlikte hareket ediyoruz yaklaşık 9 aylık süre içinde hiç birbirinizin gönlünü kıracak birbirinden farklı bir iş yapacak pozisyona gelmedik. İnşallah 5 senede böyle gidecek. 5 senedir farklı bir Zonguldak göreceksiniz buna inanın.'' dedi. 
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da yaptığı açıklamada şunları söyledi: Hem Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'ın tecrübelerinden hem de Zonguldak Belediye Başkanımız Selim Alan ile beraber Zonguldak'ımız Kilimli ve Kozlumuzu nasıl daha iyi yerlere beraber getirebiliriz neler yapabiliriz birlikte nasıl güzel işler başarabiliriz amacıyla zaman zaman bir araya gelerek bunların kendi içimize tartışmasını yapıyoruz . Her daim beraber fikir alışverişinde bulunuruz ve buna devam edeceğiz.'' dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER