Başoğlu CHP Tabelasını Kandil'e Asacaktır

Başoğlu CHP Tabelasını Kandil’e Asacaktır

Başoğlu CHP Tabelasını Kandil'e Asacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Belediyesi’nin yerel hizmetler konusunda yetersiz kaldığını ancak bunda Ak Parti hükümetinin de payı olduğunu belirtip Ak Parti-MHP arasında yaşanan bahar havasında soğuk rüzgarlar estirdi. Diğer taraftan CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nun MHP İl Başkanı Ayan’a yönelik, “Masa, sandalyesini AK Partiye taşısın” sözlerine sert karşılık veren MHP’li Kıransoy, “Biz masa, sandalyemizi AKP’ye taşımayız ama Başoğlu CHP tabelasını Kandıl’e asacaktır anlaşılan “diyerek bombanın fitilini ateşledi.
CHP VE AK PARTİ’Yİ BOMBALADI
Zonguldak’ta yerel hizmetler konusuda Belediyenin eksik kaldığını ancak bundan Ak Parti hükümetinin de payı olduğunu belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “MHP olarak Zonguldak’ı bir bütün olarak ele aldığımızda şehrin sahipsiz olduğunu görüyoruz. Zonguldak’ta yerel hizmetler anlamında belediyeyi başarılı bulmuyoruz. Zonguldak’a hizmet yapıldığına inanmıyoruz. Ama bu sadece belediye ile ilgili bir eleştiri değil. MHP olarak Merkezi hükümetten alınan payı da yeterli bulmuyoruz. Zonguldak ülkenin ilk şehri. Ülkenin ilk sanayi merkezlerinden biri olan Zonguldak, bugün hızla harabe bir şehre dönüşmüştür. Yerelde CHP Zonguldak’ı yönetemediği gibi genelde de girdiği her seçimde Zonguldak’ta birinci çıkan AK Parti hükumeti de şehre yeterince ehemmiyet gösterememiştir. Tabi biz bunun değişmesini istiyoruz ve değişeceğini umuyoruz. Zonguldak bu tartışma ortamından çıkarılması gerekiyor. Bir bütün olarak şehir için kenetlenmeliyiz. Başkan Akdemir çalıştığını iddia ediyor. Aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Mustafa Çağlayan Bey çalışmaları yerinde bulmuyor. Bence böyle yapacaklarına belediyede bir komisyon oluşturup Zonguldak’a hizmet etme yolunda birleşmeliler.” Dedi.
CHP TABELASINI KANDİL’E ASACAKTIR
CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nun MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’ı hedef alan sözlerine çok sert cevap veren MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “MHP 49 yıllık bir partidir. Bu 49 yıl içerisinde hep kendi imkan ve kaynakları ile siyasi yolunda devam etmiştir. Bu günden sonrada herhangi bir yere koltuğumuzu, masamızı taşımaya ihtiyacımız yoktur. CHP sözde Atatürk’ün partisidir. Atatürk’ün en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bu devleti 40 yıldır yıkmak için amansız bir çaba sarf eden her türlü ihanet şebekesi ile iş birliği yapan PKK ile CHP neredeyse kol kola girmiştir. Hatta bunu daha ileriye taşımış geçtiğimiz günlerde PKK kapsamında bir soruşturma geçirmiş bir hanımefendiyi İstanbul İl Başkanı yapmıştır. CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nun söylediklerine cevap vermek gerekirse; Biz sandalye, masamızı AKP’ye taşımayız ama kendisi öyle görünüyor ki CHP tabelasını kandile asacaktır.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karadenizli
Karadenizli - 6 yıl Önce

Chp iktidar olunca mhpnin sozde siraladigi 82 83 diye musul kerkuk hatta genel baskan kilicdaroglun un isgal altinda bulunun ege adalarini alacagini soyledi...hic bir chp li pkk ile yan yana anilmaz..meral hanim kadar dik duramadiniz kuyruk gibi takildiniz..

SIRADAKİ HABER