BATI KARADENİZ BÖLGESİ'NİN DEMİRYOLLARI İLE İLGİLİ TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

BATI KARADENİZ BÖLGESİ'NİN DEMİRYOLLARI İLE İLGİLİ TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

Ankara Batıkaradeniz Birliği Platformu, TCDD Genel Müdürü Kamuran Yazıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Bilal Tırnakçı’yı ziyaret etti.
Ankara Batıkaradeniz Birliği Genel Başkan Tuncay Gençer, ziyarette Batı Karadeniz Bölgesinin demiryolları ile ilgli taleplerini dile getirdiklerini belirterek şunları söyledi:
"Ankara Batıkaradeniz Birliği Platformu olarak T.C.D.D. Genel Müdürümüz Sn. Kamuran Yazıcı ve Genel Müdür Yardımcımız Sn. Bilal Tırnakçı’yı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik. Ziyaretimizde Birlik Genel Başkanımız Sn. Tuncay Gençer, Genel Sekreterimiz Dr. Sn. Yaşar Okur ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hasan Kaya birliğimizi temsilen hazır bulundu. Kendilerine misafirperverlikleri, samimi karşılamaları ve taleplerimize destek beyanlarından dolayı teşekkürü borç biliriz. 
Temel konumuz Batı Karadeniz Bölgemizin demiryolları ile ilgili talepleriydi. Ülkemizde yatırımların tam da deprem bölgesi olan İstanbul - Bursa - Düzce üçgenine yığılmasının riskleri ile bu bölgenin hemen yanında bölgemizin her türlü imkanlarıyla güvenli bir liman gibi yatırıma hazır imkanlarının değerlendirilmesi gereğini vurguladık. Yatırımların yapılabilmesi, demiryolları gibi temel altyapıların yapılmasına bağlı olduğundan kendilerine takdim ettiğimiz  aşağıda sunduğumuz dilekçemizde belirtilen taleplerimize destelerini istedik 
Bölgemizin kalkınabilmesi için Ankara’da Bölgenin Sesi olduğumuza vurgu yaparak verdikleri destekten mutluluk duyduk Kendilerine dilekçe takdim ettik"

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER