Bayraktar mazbatasını aldı...

Bayraktar mazbatasını aldı...

Bayraktar mazbatasını aldı...

İYİ Parti  Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, kongre sonrası İlçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan birinci olağan kongre ile bu kez seçilmiş olarak İYİ Parti il Başkanı olan Ragıp Bayraktar ve yönetim kurulu Zonguldak Adliyesi’ne gelerek ilçe Seçim Kurulu Müdürü Güzide Bilgili’den mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mazbatasını alan İYİ Parti il Başkanı Ragıp Bayraktar yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarla beraber bu 3 aylık bir dönemi geçirdik, il kongresini gerçekleştirdik. Hepimizin sayesinde, birlik ve beraberlik içerisinde mazbatamızı da aldık. Tabii ki bu aslında bir başlangıç bundan sonra işimiz daya yoğun olacak kongrede de söylediğim gibi inşallah başaracağız. Arkadaşlarımızla beraber bu yola girdik bundan sonra da çok daha hızlı bir şekilde çalışacağımıza eminim. Başarılı olacağız inşallah. Görev dağılımını da önümüzdeki haftaya yetiştirmiş oluruz” dedi.

Ahmet Emre Bayramoğlu’nun istifası ile ilgili de konuşan Ragıp Bayraktar, “Şu anda elimize geçen her hangi bir evrak yok. Tabi ki sosyal medyadan takip ettik süreci beraber takip edeceğiz istifaları geldiği takdirde değerlendireceğiz arkadaşlarımızla beraber. Ondan sonra yine bir basın açıklaması yaparız” diye konuştu.

İYİ Parti İl binasının açılışı ile ilgili de konuşan Bayraktar,  “Dün Ankara’daydık, genel merkezde hem bir toplantı vardı ona katıldık, hem de onun sonrasında randevu için görüştük. 1 Nisan’da kurultayımız var Ankara’da oradayız. Kurultaydan sonraki hafta ayın 7’sinde eğer 7’sinde olmazsa 14’ünde iki tarihten bir tanesinde açılış için planımızı yaptık. Tabi Genel başkanımızın da programları yoğun biz de Cumartesi istedik şu anda  7 veya 14 olarak net olmamakla beraber iki tarihimiz var elimizde” dedi

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER