BBP'den ZGC'ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı seçilen Ahmet Çolak, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti.

BBP'den ZGC'ye ziyaret

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak, 8 İlçe de ve 17 Belde de aday göstereceklerini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 24 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi il Kongresi sonrasında göreve gelen Ahmet Çolak ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ilk iadeyi nezaket ziyaretini Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri konuklarını kapıda karşılayarak Hoş geldiniz dedi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Derya Akbıyık ziyarette yaptığı konuşmada,”Büyük Birlik Partisi yeni İl Başkanı seçildi. Görevinizde başarılar diliyorum. Bugün de cemiyetini ziyaret ediyorsunuz. Genel Kurulunuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Büyük Birlik Partisi önemli bir partidir”dedi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak'da, ”24 Kasım 2018 tarihinde yapılan kongre sonucunda Büyük Birlik Partisi'nin Zonguldak İl başkanı olarak seçildik. bu süreçte bize Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini vermiş olduğu desteklerden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Kongre tarihinde Zonguldak’a gelen Genel Başkanımızın ziyaretleri kapsamında gerek Valilikte, gerek öğretmenevi'nde, gerekse Yaman restaurant'ta yaptığımız kongre sürecinde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti bizi hiç yalnız bırakmadı. Biz de bu süreçte kongreden sonra ki ilk iade-i nezaket ziyaretimizi Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ne yaptık Bugün tabii ziyaretlerimiz devam edecek 
 

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER