BEKTAŞ;  “BU MAKAMLAR SİZE NE YAPSA AZDIR”

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, “Bu makamlar size ne yapsa azdır” diyerek, Şehit ailelerine teşekkür etti.

BEKTAŞ;  “BU MAKAMLAR SİZE NE YAPSA AZDIR”

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri 31 Mart’ta seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret etmeye başladılar. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret eden  Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a “Bir önceki döneminizde Kozlu’yu şantiye çevirdiniz. Aynı başarıyı bekliyoruz.” dedi. Yorulmaz, “Sizin kazanmanıza kesin gözüyle bakılıyordu. Çünkü geçmişte Kozlu’ya çok büyük hizmetleriniz oldu. Bu dönemde de aynı başarıyı bekliyoruz sizden” diyerek Ali Bektaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

BEKTAŞ;  “BU MAKAMLAR SİZE NE YAPSA AZDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş “Bu makamlar size ne yapsa azdır. Ne isteğiniz ve ne işiniz varsa bana söylemeniz yeterlidir. Çünkü bizler sizlerin fedakar çocuklarınızın sayesinde buralarda rahat rahat duruyoruz. Biz sizler için ne yapsak yine de sizlere borcumuzu ödeyemeyiz. Şehit Aileleri benim başımın tacıdır” ifadelerine yer verdi.  Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz Ali Bektaş’a Şehit ailelerini unutmaması için saat hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER