BELEDİYE BAŞKANI ALAN TARAFINDAN LOKUM İKRAM EDİLDİ

BELEDİYE BAŞKANI ALAN TARAFINDAN LOKUM İKRAM EDİLDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından, Zonguldak Merkezde bulunan Ulu Cami, Yeni Cami, Acılık Cami ve Soğuksu Cami'sinde cemaate lokum ikram edildi.

Ayasofya'nın 24 Temmuz 2020 günü cuma namazı ile birlikte ibadete açılması nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından, Zonguldak Merkezde bulunan Ulu Cami, Yeni Cami, Acılık Cami ve Soğuksu Cami'sinde cemaate lokum ikram edildi.

Merkez Ulu Cami'nde de Belediye Meclis Üyeleri Sinan Toprak ve Gökhan Çuteli ile Zabıta Memurları, Cuma namazından çıkan vatandaşlara Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın lokumunu ikram ettiler. Namazdan çıkan vatandaşlar kendilerine ikram edilen lokumu alarak camiden çıkış yaptılar.

Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Sinan Toprak yaptığı açıklamada, "Bugün Ayasofya ibadete açıldı ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da Ayasofya'nın ibadete açılması nedeniyle tüm camilerimizde vatandaşlara lokum ikram ediyor. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasının mutluluğu içerisindeyiz". İfadesini kullandı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın ise Acılık Cami'nde namazdan çıkan vatandaşlara lokum ikram ettiği öğrenildi.



Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 17:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şakacı
Şakacı - 4 yıl Önce

Kendi cebindenmi yoksa belediyenin hesabından mi, dağıttı

SIRADAKİ HABER