'Ben görevimin başındayım'

'Ben görevimin başındayım'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

‘KIŞ MEVSİMİ DE SORUNSUZ ATLATIRIZ’

Karla mücadele hakkında bilgi veren Başkan Muharrem Akdemir: “Karla mücadelede arkadaşlarımız başarılı bir çalışma yürüttü. Sıkıntısı olarak bu süreci atlattık. Dilaver kısmında gerçekten çok yoğun bir kar yağışı meydana geldi. Ekiplerimiz nöbetteydi sabaha kadar çalıştılar. Hatta heyelanda meydana geldi bu heyelanla birlikte karla mücadelesi ve hele ona karşı da mücadelemizi yürüttük. Yollarımız açık ve hiçbir sorunumuz yok. Dileğim o ki bu kar yağışının getirdiği toprak yumuşaklığı inşallah Başka bir heyelan oluşturmadan bu kış mevsimi de sorunsuz atlatırız” dedi.

‘PARTİMİZ KARARINI VERECEKTİR’

Adaylık süreci hakkında bilgi veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir şunları söyledi;

“Genel merkezimizin tutumu bu. Mevcut Belediye Başkanı olarak biz müracaatlarımızı zaten yaptık, Sayın Genel Başkanımızla bizzat görüştüm. Sayın Genel Başkanımızla konuştum ve fikirlerimi söyledim, beyanlarımızı ilettik. Beklemedeyiz ve ben görevimin başındayım. Ben halkıma verdiğim sözleri yerine getirmeye çalışıyorum. Adaylık için Genel Merkezde yatıp kalkacak halimiz yok. Biz kendimizi anlatırız. Genel merkezimiz çalışmalar içerisinde Parti Meclisi, MYK çalışmalarını yaptılar ve yapıyorlar. Bilemiyorum adayı açıklama sürecini uzadı inşallah 26 Ocak’ta açıklanır diye düşünüyorum.”

‘VERDİĞİM SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUM’

Adaylık süreci hakkında görüşlerini paylaşan Akdemir: “Herkes başarılı olmak için aday olur. Aday olan insanlar kendini karşındaki insanlardan üstün gördükleri için aday olurlar. Öyle laf olsun diye aday olunmaz. Ben, çalışmalarım, halka bakış açım bellidir. Benim belirli bir yapım var, Biz hizmet adamıyız ve bunun için buradayız. Hala ben niye buradayım herkes başka yerde dolaşırken çünkü halka verdiğim sözleri yerine getirmek için mücadele ediyorum. Aksa kısımlar olduğu zaman bile müdahale farklı oluyor ve bu anlamda çalışmalarımızı takip ediyorum. Bizzat yapılan çalışmaları yerinde kontrol ederek halka verdiğim sözlerin yerine gelmesi adına mücadele veriyorum. Yani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ve bu her zaman böyle olmuştur. Gerçekten Zonguldak’ta bize kalıcı işler yapmaya özen gösterdik. Kaldı ki Zonguldak hemen günübirlik işleri coğrafyası değil, kalıcı işlerin yapılması gereken bir şehirde inşallah halkımız takdir edecek halkımızın beğenisine sandıkta gösterecektir” dedi.

‘İLK FIRSATTA ÖDEYECEĞİM’

Fakir maaşları hakkında açıklamada bulunan Zonguldak belediye başkanı Muharrem Akdemir: ”Fakirlik maaşları konusunda bize ufak tefek bir inceleme vardı onları tamamladık. Tabii ki Maliye Bakanlığımızın çalışması sebebiyle kasamızı kapatıyoruz biliyorsunuz.  21 Ocak’tan itibaren kendini ödememizi  yapacağız. Çarşamba perşembe bu kasa açılmış olur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER