Ben iyi bir hamalım!

Ben iyi bir hamalım!

Ben iyi bir hamalım!

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak’a Mart ayından yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin mülakat verdi. Uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirten Başkan Aygün, yıllardır Zonguldak’a yaz, kış, tatil demeden hizmet ettiğini, “Ben iyi bir hamalım” diyerek özetledi. Aygün, olası bir Ak Parti-MHP ittifakına atıfta bulunarak, “yıl 1975’te Ülkü Ocakları ile tanıştım. 76’da MHP gençlik Kolları yönetim kurulunda bulundum. İhtilale kadar da gençlik kolları başkanlığı yaptım. Velhasıl ondan sonra MHP’de il yönetim kurulu üyeliği yaptım. 1996’dan 2002’ye kadar da MHP İl Başkanlığı görevinde bulundum. Zonguldak’ta milletvekili çıkardık. Çok çalıştık. Ülkücü Harekete hizmetim çoktur. Ben vatanı, milleti, bayrağı seven bir insanım. Ne bayrağımdan ne inançlarımdan ödünç vermedim ve vermem. İttifak olursa Kilimli’d eki Ülkücü kardeşlerimin oylarını vereceğine inanıyorum” dedi. 
“TATİLİM YOK, GECEM YOK, GÜNDÜZÜM YOK”
Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, yaptığı açıklamada, “Ben Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanlığı bir dernektir. Bu dernek bağımsızdır. Biz Allah rızası için buradayız. Biz gönüllülük esasına göre görev yaparız. Ama Türk Kızılay başkanı olarakta bir siyasi partiden bu kurumun adını kullanarak aday olmam. Bu kurumumuza zarar verir. Bu nedenle önümüzde ki dönemde hazırlıklarım var. İlerleyen süreçte yönetim kurulu kararı ile izine ayrılacağım. Yönetim kurulunda ki arkadaşlar Türk Kızılayı’nı yönetecekler. Yani burayla bir bağım olmayacak. Çalışmalarım döneminde Kızılay’a gidip gelemeyeceğim. Zaten çalışma ağırlığım Kilimli olacak. Kilimli’de ofis kuracağız. Artık Kilimli’li seçmenlerimiz ve vatandaşlarımız ile iç içe olacağız. Kendimizi ve projelerimizi anlatacağız. İsmimin açıklandığı zaman sizin gazetenizde gördük. Tabi yine sizlerin haberinde 4 bine yakın bir okunma oranını yakaladık. Kilimli’de teveccüh çok fazla var. Bu teveccühün altında sadece Ak Partililer yok. MHP’li ve CHP’li arkadaşlarımızdan da bunu görüyoruz. Seçmenlerimiz Kilimli’de taze kana ihtiyaç olduğunu söylüyorlar. Kilimli’ye bugüne kadar bir çok belediye başkanı gördü. Rahmetli olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ama ondan sonra Mehmet Alaca ağabeyimizden bugüne kadar görev yapan herkes ilçemize katkı sağladı. Ben mevcut ve geçmişte görev yapan tüm başkanlarımıza teşekkür ederim. Kendi imkanları dahilinde çalışma yaptılar. Ama biz nasip olur da Kilimli Belediye Başkan adayı olursak biz Kilimli’ye çok çok daha fazla hizmet edeceğiz. Kilimli’de belki de bir devrim yapacağız. Kilimli’yi şantiye alanına çevireceğiz. Mevcut iktidardan gerektiği kadar nasiplenememiş bir kilimli ile karşı karşıyayız. Kozlu bugün iktidardan bütün nasibini aldı. Başkan biliyorsunuz Ak Partili. Kilimli’de CHP var. Bizim 40 yıllık bir geçmişimiz var. 40 yıldırı bu Kilimli ve Zonguldak’tayım. Ben her yerde varım. Ayrıca iyi bir hamalımdır da ben. Ben gerekirse temizlikçi kardeşlerimle temizlikte yaparım. Tuvalette temizlerim. Gerekirse inşaatta da çalışırım. Ben koltuğa yapışıp kalmam. Benim Cumartesi, pazarım olmaz. Tatilim yoktur. Ben 10 senedir Kızılay Başkanlığı yapıyorum. Tatil nedir bilmiyorum. Haftasonu bile çalıştık. Çalışmadan duramıyorum. Benim adaylığım Kilimli için bir şanstır. Kilimli’li hemşehrilerim kamuoyu yoklamasında eğer beni ön plana çıkartırlarsa seviniriz. Biz de hemşehrilerimiz için nasip olursa gece gündüz çalışacağız” dedi.
“ÜLKÜCÜ HARKETE HİZMETİM ÇOK OLDU”
Ak Parti-MHP arasında oluşacak bir ittifaka ilişkin açıklamalarda bulunan Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün , “Yıl 1975’te Ülkü Ocakları ile tanıştım. 76’da MHP gençlik Kolları yönetim kurulunda bulundum. İhtilale kadar da gençlik kolları başkanlığı yaptım. Velhasıl ondan sonra MHP’de il yönetim kurulu üyeliği yaptım. 1996’dan 2002’ye kadar da MHP İl Başkanlığı görevinde bulundum. Zonguldak’ta milletvekili çıkardık. Çok çalıştık. Ülkücü Harekete hizmetim çoktur. Ben vatanı, milleti, bayrağı seven bir insanım. Ne bayrağımdan ne inançlarımdan ödünç vermedim ve vermem. İttifak olursa Kilimli’d eki Ülkücü kardeşlerimin oylarını vereceğine inanıyorum. Onlar beni sever. CHP’de sosyal demokrat çok arkadaşım da bana oy verecektir.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 20:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmedhaydari
Ahmedhaydari - 6 yıl Önce

Kaşki öykülana bilsemdi sızı öyversemdi başkanım başarılar sıze

SIRADAKİ HABER