Beş bebeğe 'Hoş Geldin' ziyareti

Beş bebeğe 'Hoş Geldin' ziyareti

Beş bebeğe 'Hoş Geldin' ziyareti

Devrek Belediyesi'nin Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle bebeği yeni doğan ailelere ziyaretler devam ediyor.
Devrek belediye başkanı Mustafa Semerci'nin eşi Gönül Semerci'nin de katıldığı ziyaretler kapsamında bebekleri yeni dünyaya gelen 5 aile ziyaret edildi.
Ziyaretlerle ilgili Devrek Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:
"Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci'nin eşi Gönül Semerci Hanımefendi, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Recep Civelek, AK Parti İlçe Sosyal İşler Başkanı Tülay Tatoğlu’nun yer aldığı ziyaretle beş bebeğimize daha 'Hoş Geldin' dedik. 
Bugün İlçe Sağlık Müdürlüğünden bir doktor ve bir hemşire, anne ve bebek sağlığı konusunda bilgilendirmek amacıyla ziyaretlere katıldılar. Anne sütünün ilk 6 aylık önemi, emzirme eğitimi, bebeğin ek gıdaya geçiş süreci, bebek bakımı gibi konularda anne ve ebeveynlere bilgi verildi.
Ziyarette bebeklerimiz için özenle hazırlanmış hediye paketleri takdim edildi. Bebeklerimizle yakından ilgilenen Gönül Semerci Hanımefendi, bebeklerimizin aileleriyle sohbet etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ailelerimiz de yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapılan projeden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci’ye teşekkür dileklerini ilettiler."
Öte yandan, yeni dünyaya gelen bebeklerin isimlerinin Naz Lenger, 
Hira Hastürk, Talha Başbakıcı, Yiğit Efe Göktepe ve Eylül Taşçı olduğu öğrenildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER