BEÜ DENEYİMLİ HOCALARINA EMEKLİLİK TÖRENİ DÜZENLEDİ

BEÜ DENEYİMLİ HOCALARINA EMEKLİLİK TÖRENİ DÜZENLEDİ

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde uzun yıllar görev yapan ve yakın zamanda emekli olan öğretim üyeleri için online tören düzenlendi.

10 Temmuz Cuma günü çevrimiçi bir video platformu üzerinden düzenlenen törende, çeşitli akademik ve idari birimlerdeki görevleriyle üniversiteye uzun yıllarını vermiş emekli personele hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Covıd-19 küresel pandemisi ile mücadele önlemleri kapsamında Zoom online video konferans yoluyla yapılan emeklilik töreninde, personelde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin mensubu olmaktan gurur duyduklarını dile getirerek RektörProf. Dr. Mustafa Çufalı’ya ve üniversite camiasına teşekkürlerini sundular.

Rektör de emekli öğretim üyelerine bilime, insanlığa, ve üniversitemize olan katkılarından ötürü teşekkür ederken, üniversiteye vermiş oldukları desteklerden dolayı fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı ve bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarılar diledi.

Üniversitenin basın açıklamasında "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesi olarak bilgi ve tecrübeleriyle nice öğrencilerimizin geleceklerinin şekillenmesine ışık tutan değerli hocalarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz." denildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER