BEÜ'lü öğrencilerden anlamlı proje

BEÜ'lü öğrencilerden anlamlı proje

BEÜ'lü öğrencilerden anlamlı proje

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tıp Fakültesi öğrencileri tarafından, “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli çocuklar sevindirildi.

Türkiye Sakatlar Derneği işbirliği ile yürütülen proje kapsamında, Tıp Fakültesi V1 Dönem öğrencileri Farmakoloji Ana bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Emine Yılmaz Sipahi önderliğinde gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları bu çok anlamlı proje tamamlandı.

Çocuk Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gonca Üstüdağ ve Çocuk Hematoloji / Onkoloji servis Öğretmeni Nimet Arman'ın yardımlarıyla serviste yatan çocuk hastalarımızın yaptıkları resimleri sergilemeleriyle gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirle de 5 engelli çocuğa manuel tekerlekli sandalye engelli çocuklara teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin şirin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 

“BEÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Gönüllü olarak yürüttükleri  “birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” isimli sosyal Sorumluluk Projesi Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle hayata geçirilmiştir.

Tıp Fakültesi V1 Dönem öğrencileri Farmakoloji Ana bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Emine Yılmaz Sipahi önderliğinde gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları bu çok anlamlı proje tamamlamıştır.

Çocuk Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gonca Üstüdağ ve Çocuk Hematoloji / Onkoloji servis Öğretmeni Nimet Arman'ın yardımlarıyla serviste yatan çocuk hastalarımızın yaptıkları resimleri sergilemeleriyle gerçekleştirilen kermeste elde edile gelir sonucu Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi belirlediği Engelli sandalye talebi bulunan 5 Engelli çocuğumuza Manüel Tekerlekli sandalye alınarak Tıp Fakültesi önünde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Can katılımıyla sandalyeler Engelli çoklara teslim edilmiştir.

Bu anlamlı projeyi hayata geçiren ekip şehrimizde engelli çocukların tekerlekli sandalye talebi kalmamaya kadar bu projelerin büyüyerek devam edeceğini önemle belirterek, dostluk, kardeşlik ve bütünlük kazasın.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi yönetim kurulu olarak bu çok anlamlı projede görev alan tüm hocalarımıza tüm engelli camiası adına ok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER