BEÜ öğrencilerinden Zonguldak’ta bir ilk…

BEÜ öğrencilerinden Zonguldak’ta bir ilk…

BEÜ öğrencilerinden Zonguldak’ta bir ilk…

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ‘Şehirle Bütünleşme’ misyonu çerçevesinde toplumsal konularda farkındalık oluşturma yönündeki faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3.sınıf öğrencileri, ‘Toplumun Bir Parçasıyız, Hayatın Farkındayız’ sloganıyla 12 Mayıs Pazar günü Zonguldak’ta ‘ilk olabilecek’ sıra dışı bir farkındalık projesinde vatandaşlarla buluştular.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatör YardımcısıÖğr. Gör. Kayhan Kafalı’nın danışmanlığını üstlendiği bu toplumsal duyarlılık projesi bağlamında, öğrenciler üzerinde madde ve teknoloji bağımlılığına karşı uyarıcı ifadelerin bulunduğu görseller ile Zonguldak merkezde trafik lambaları bölgesinde, bağımlılığa karşı dikkat çektiler.  

‘Bizi İzlemeye Devam Edin’ diyerek yola çıkan öğrenciler birkaç farklı noktada sanatsal gösterimler eşliğinde hem trafikteki sürücülere hem de vatandaşlara, bağımlılığın her türlüsünün bireysel ve toplumsal yaşamda oluşturduğu olumsuzlukları sıra dışı sunumlarla anlattılar.

Alkışlar eşliğinde vatandaşlardan yoğun bir destek gören öğrencilerimizin bu duyarlılık çalışmalarında verilen diğer bir önemli mesaj da ‘Trafikte Yaya Önceliği’, ‘Trafikte Yayalara Saygı’ mesajları oldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER