Beyazlı, yangın gözetleme işçileriyle iftar yaptı

Beyazlı, yangın gözetleme işçileriyle iftar yaptı

Beyazlı, yangın gözetleme işçileriyle iftar yaptı

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, yedi yirmi dört akciğerlerimizin emniyetinden sorumlu yangın gözetleme kulesi işçisi Serdar Demirtaş’a 1500 rakımlı Kıraçtepe’de iftar sürprizi yaptı.Orman muhafaza memurlarına, işçilere birlik, beraberlik ve motivasyon veren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Karabük Orman İşletme Müdürlüğünün çalışmalarını da yerinde inceledi.Kule işçisi Serdar Demirtaş, Zekeriya Beyazlı'a bir an olsun gözlerini ormandan ayırmayacağına söz verdi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, kendisine bağlı işletme ve şeflikleri ziyaret ederek birlik, beraberliği sağlamanın yanı sıra motivasyon vererek iş barışı ile üretimi artırıyor.Ramazan ayında iftarını çalışanlarıyla birlikte açan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, Karabük Orman İşletmesine bağlı Safranbolu şefliği sorumluluğundaki 1500 rakımlı Kıraçtepe daki yangın gözetleme kulesi işçisi Serdar Demirtaş’la birlikte açtı. 1500 rakımlı Kıraçtepe’den orman teşkilatının Ramazan bayramını kutlayan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, “ Orman teşkilatı Türkiye’nin en özverili ve karşılık beklemeden görev yapan kurumlarından biridir. Bu nedenle zaman zaman çalışan personelimizle birlikte olmaktan çok mutlu oluyorum ve keyif alıyorum. Türkiye’nin ormanları bizlere emanet. Bizlerde bu emanete helal getirmemek için 7 / 24 çalışıyoruz. Çalışanlarımızın birlik, beraberlik ve motivasyonunu artırmak için birlikte zaman geçirmeye gayret ediyoruz.

Bugünde Karabük Orman İşletmesine bağlı Safranbolu şefliği sorumluluğundaki 1500 rakımlı Kıraçtepe’deki yangın gözetleme kulesi işçisi Serdar Demirtaş’la birlikte iftarımızı açtık. Bu yangın gözetleme kulesi Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bolu ormanları için çok önemli” dedi.  Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’nın yangın gözetleme kulesi işçisi Serdar Demirtaş’la 1500 rakımlı Kıraçtepe’deki iftar yemeğine Karabük Orman İşletme Müdürü, Safranbolu Müdürü ve Şefler katıldı.



 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER