BİRBİRİMİZİN YAKASINI DEĞİL, ELİNİ TUTALIM !

BİRBİRİMİZİN YAKASINI DEĞİL, ELİNİ TUTALIM !

BİRBİRİMİZİN YAKASINI DEĞİL, ELİNİ TUTALIM !

BİRBİRİMİZİN YAKASINI DEĞİL, ELİNİ TUTALIM !

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, yazılı bir açıklama yaparak; bazı dernek üyelerinin, şahsi çıkarları uğruna kamu kurum ve kuruluşları karalama yoluna gittiklerinin altını çizerek; “ Bundan böyle şahsi menfaatler değil bölgesel çıkarlar doğrultusunda hareket edilecektir”, dedi.
Karakulak’ın açıklaması şöyle:
“ETİK OLMAYAN KARALAMA KAMPANYASINA SON VERİLECEKTİR!..”
“Bir aile içinde nasıl bir kardeş diğeriyle dargın ve kırgın olduğunda tadı-tuzu-huzuru yoksa Avrupa Zonguldaklılar Derneği camiasında da bu böyledir. Üyelerimiz arasında gerek Kurum ve kuruluşlar gerek ise şahısların birbirleriyle etik olmayan kurallar çerçevesinde, birbirileriyle gerek kamuoyu önünde gerek ise umumi ortamlarda iz bırakacak tutumlara son vereceklerdir. Hukuki bir dava söz konusu olabilir. Bu da adli organlarda aranmalıdır. Bundan sonra Avrupa Zonguldaklılar Derneği camiası çatısı altında şahsi hırs ve öç tutkusuyla insanlar birbirini karalamayı bırakacaklardır. Varsa çözülmesi gereken sıkıntılar Camia ailesi nezdinde görüşülüp, çözülecektir.”
“ŞAHSİ MENFAATLER DEĞİL, BÖLGESEL MENFAATLER DÜŞÜNÜLMELİDİR!..”
Önümüzdeki süreç gerek, Avrupada gerek ise Türkiyede kenetlenmeye ihtiyacımız geçmişe dönük daha çok olacaktır. Genel ve Yerel seçimler olacak birbirimizin ayağını kaydırma dönemi olmayacak, şahsi menfaatler değil bölgesel çıkarlar doğrultusunda hareket edilecektir. Hele hele Avrupalı KARAELMASLILARIN ayrıca da Hava ve Kara Ulaşım sorunun çözüleceğine kesin gözüyle baktığı artık dönem bu dönem olacaktır inşallah, Batı Karadeniz Havalimanı için en güzel icraatların dönemi olacaktır, acilen ihtiyaç duyulan Birlik Beraberlik duruşlarıyla bölgesel kalkınma kapsamında Karaelmas bölgesi için istek ve taleplerini Yazılı Projelerle dile getirerek Kurum ve kuruluşlar birlik beraberlik içinde hareket etmek zorundadır. İllerimizin Mülki amirlerinden her şey beklenmemeli herkes kendi evinin önünden temizliğe başlamalı. Atını alan Üsküdar ı geçti. Tüm iller kalkınmada nereye geldi biz neredeyiz?. Avrupalı Türkler adına yeni 2018 yılı herkes için rabbimden huzurlu güvenli, karşılıklı hoşgörülü sevgi ve saygınlık çerçevesinde, bölgemiz ve topraklarımız milletimiz ve ülkemiz için ferahlık içinde geçmesini diler. Avrupalı Türklerin de daha çok yapıcı birleştirici işlerle kucaklanacağı bir süreç temennilerimle sağlık mutluluk dolu yıllar dileriz.
 
 
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER