"Biz sizin için buradayız. Sende bizim için evinde kal"

"Biz sizin için buradayız. Sende bizim için evinde kal"

"Biz sizin için buradayız. Sende bizim için evinde kal"

Zonguldak Uzunmehmet Göğüs Ve Meslek Hastalıkları Hastanesi (Amelebirliği) çalışanları, "Biz sizin için buradayız. Sende bizim için evinde kal" sözleriyle paylaştıkları fotoğrafla vatandaşları evden çıkmamaları konusunda uyardı.

Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de etkisi giderek artan koronavirüsüne karşı sağlık çalışanları, canlarını ortaya koyarak çalışıyor. Hastane çalışanları, her bölümde yatan hastaların tedavilerini aksamadan devam etmesi için ayrı özen gösteriyor. Koronavirüsü şüphesiyle gelen hastalara da müdahale ederek gözlem altında tutan sağlık çalışanları, özverili çalışmalarıyla desteği hak ediyor. 

Zhaber olarak; hastanelerde çalışan doktor, hemşire, tekniker, temzilik ve güvenlik personeline kadar her kademede çalışan birçok sağlık görevlisine başarılar diliyoruz. 

Uzunmehmet Göğüs Ve Meslek Hastalıkları Hastanesi(Amelebirliği) çalışanlarının paylaştığı, "Biz sizin için buradayız. Sende bizim için evinde kal" sözlerine tüm vatandaşların uymasını istiyoruz.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammet  yıldızhan
Muhammet yıldızhan - 4 yıl Önce

Markete koşup sıtok yapıp tv karşısında tikinacaginiza lavaboya varıp abdest alın ibadet yapın RABBİM ne bir nefes fazla nede bir nefes noksan diyor aldığımız her nefese bin ŞÜKÜR

SIRADAKİ HABER