Bizim adayımız kendisidir'

Balıkçı esnafından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e destek

Bizim adayımız kendisidir'

Zonguldakbalıkçı esnafı Ali Bora Amasralı önderliğinde, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ettiler.
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayının belirlenmemesinden dolayı belirsizlik içinde olduklarını söyleyen esnaflar, Genel Merkez tarafından üye bazında sandık kurularak fikirlerinin alınmasını istediklerini, yapılmaması durumunda ise de adaylarının Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir olduğunu açıklayarak destek verdiler. 
 

AMASRALI: ‘ADAYIMIZ MUHARREM AKDEMİR’DİR’
Balıkçı esnafı adına konuşan Ali Bora Amasralı şunları söyledi: “Ben kendimi bildim bileli CHP’liyim. Partim içinde bedel ödedim. Belediye Başkan adaylarının belirsizliği nedeniyle çok rahatsız durumdayız. 2014 yılında yapılan seçimde ki gibi sandık koyulmasını istiyoruz. Üye bazında aday adayları için seçim yapılmasını istiyoruz. Bunun ilk adımını yapmak için Zonguldak Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Daha sonra İl ve Merkez İlçe Başkanını da ziyaret edeceğiz. Bu belirsizlik ortadan kalksın, sesimiz Genel Merkez tarafından duyulsun. Seçimi artık kaybetmek diye bir lüksümüz yok. CHP Zonguldak’ta iyi görünüyor. Ama iyi bir adayla seçimi kazanmak için şimdiden herkes elini taşın altına koyup üzerine düşeni yapmalıdır. Biz Belediye Başkanımızdan memnunuz. Ama Genel Merkez üye bazında seçim yaparsa, sandıktan da kim çıkarsa elbette destekleriz. Eğer sandık koyulmayacaksa da Zonguldak’ın zaten Belediye Başkanı var. Kimsenin Genel Merkeze gidip de arka aramasına, onu bunu ortaya sokmasına lüzumda yok. Kimse Genel Merkez de kulis yapılmasın. Genel Merkez tarafından bizim de fikrimizi almasını istiyoruz. Bizim hakkımızda karar vermesinler. Eğer sandık kurulmayacaksa, bizim adayımız Muharrem Akdemir’dir” dedi. 
 

AKDEMİR: ‘SÜREÇ UZADIKÇA ÜYE BAZINDA SIKINTILAR OLUŞUYOR’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de şöyle konuştu: “Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Seçim atmosferinde belirli, belirsiz konuşmalar yapılıyor. Bu belirsizliğin ortadan kalkması çok önemlidir. Süreç uzadıkça üye bazında sıkıntılar oluşuyor. Genel Merkezin düşüncesi nedir bilmiyorum. Bizler görevimizin başındayız. Eksikliklerimiz var, bunları biliyoruz. Hizmet yaptığımız sürece taktir görüyoruz, yapamadığımız zaman vatandaş cevabını veriyor. Görüşlerinize saygı duyuyorum. Bizler adaylığımızı Genel Merkez de Genel Başkanımıza ziyaretimde arz ettim. Kendisine çalışmalarımı anlattım. Bizim çalışmalarımız halkımız ve genel merkez tarafından takip ediliyor, biliniyor. Aday adayları ortadadır, bizler süreci bekliyoruz. Biz CHP’nin neferiyiz, partimizin bayrağının inmemesi adına geçimizi gündüzümüze kadar çalışıyoruz. Ben onurumla, şerefimle bu hizmeti yürütmeye çalıştım. Kimseye ödün vermedim, vermemde.”
 

AKDEMİR: ‘GÖREVİM NE İSE ONU YAPTIM’
Reklam yapmayı sevmediğini söyleyen Başkan Akdemir: “Elbette yapamadığımız işler var. Lauvar alanı, dere ıslahı ve çöplüğümüz için göreve geldiğim 8 yıldır uğraşıyorum. Bir türlü imzalatamadım. En kolay şey yer üstünü tamir etmektir. Esas iş yerin altını planlamaktır. Çalışmalar bitmez, yatırımlar devam edecektir. Kimi yapılanları beğenir, kimi de beğenmez. Reklamı iyi yapamadığım söyleniyor. Çalışmak benim görevim, üstlendim ve yapmak zorundaydım. Belediyecilikte yaptığın işleri göstermek varmış. Bizim çalışmalarımızı herkes taktir ediyor. Uğur Mumcu Kavşağını halka kazandırdık, açılış yapmadım. Neden yapayım? Zaten görevimdi. Biz yaptık. Zonguldak’a güzel bir şey kazandırmışsam benim için mutluluktur” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER