Bölge Müdürü, Fikri-Asım ailesine katıldı...

Bölge Müdürü, Fikri-Asım ailesine katıldı....

Bölge Müdürü, Fikri-Asım ailesine katıldı...

Fikri Asım Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Fikri-Asım Başkanı Toprak,  Beyazlı’ya plaket verirken, Fikri Asım ailesine de üye yaptıklarını belirtti. 

Toprak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Zonguldak il Başkanlığı olarak Zonguldak Orman bölge müdürümüz Sayın Zekeriya Beyazlı’yı makamında ziyaret ettik. Derneğimizle kendisine bilgiler verdik ve Türkiye genelinde Zonguldak’ımızda derneğimizin yapmış olduğu çalışmalardan kendisine bahsettik, derneğimizi anlattık. Zonguldak  Fikir ve Düşünce Derneği olarak plaketimizi verdik ve sosyal etkinlik olarak da yapmış olduğumuz çalışmada tarihi yön veren insanlar, dergimizi kendisine takdim ettik.

Ayrıca derneğimizin form kağıdını kendisine vererek sayın müdürüme Fikri-Asım Zonguldak il Başkanlığı ailesine kattık. Kendisine Zonguldak’ımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettik ve çalışmalarını daim olmasını temenni ettik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ederiz müdürümüze çalışmalarında başarılar dileriz’ ‘dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2020, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER