BÖLGENİN İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI...

BÖLGENİN İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI...

BÖLGENİN İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI...

Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında Belediye çalışanları bir araya geldi.

Belediye İş Sendikası ile Devrek Belediyesi arasındaki toplu iş sözleşmesinin de imzalandığı kahvaltıya, Başkan Çetin Bozkurt, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Devrek Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcımız Recep Korum, Birim Amirleri ve Belediye çalışanları katıldı.

Açılış konuşmalarını yapan Belediye İş Sendikası Şube Temsilcisi Tuncay Ulupınar; “ Sendikalar işçi ve emekçi haklarını savunurken, ayni zamanda işçiler arasında sosyal ve ekonomik bağı kurmakla yükümlüdür.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un himaye ve güvencesiyle belediyede çalışan tüm işçi kardeşlerimiz Anayasal haklarını kullanarak sendikaya üye olmuş durumda.

Bu bağlamda Belediye İş Sendikası İle Devrek Belediyesi arasında Toplu Sözleşme görüşmeleri tamamlanmış durumda” dedi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş; “ Tüm mevzuata rağmen, Devrek Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmelerini emek ve emekçi dostu Başkan Bozkurt’un inisiyatifi ile bu bölgede ilk olacak şekilde imzaladık.

Emek ve emekçiden yana gösterdiği tavrını burada da gösteren Başkan Bozkurt’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gelecek döneme ışık tutacak toplu sözleşmenin Devrek Belediyesine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, “ Belediyecilik dünyanın en zor ancak en zevkli işlerinden biridir. İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır demiş atalarımız. İnsanlara hizmet vermek ve faydalı olmak adına türlü zorluklara rağmen emek sarf eden insanlarsınız.

Ben emeğin ve emekçinin her zaman yanında oldum. Devrek Belediyesi olarak çalışarak, emek vererek çok güzel işler başaracağımıza eminim. Bize sunulan kısıtlı imkanlara rağmen emek en yüce değerdir ve emekçi başımızın tacıdır diyerek bölgede ilk olan bu sözleşmeyi imzaladık.Biz söz verdiğimiz gibi çalışanlarımızın yanındayız. Toplu İş Sözleşmesinin Belediye İş Sendikasına ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER