Bölgenin sorunlarını anlattı

Bölgenin sorunlarını anlattı

Bölgenin sorunlarını anlattı

Türkiye Ekonomi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında, ilgili Bakanların üst düzey bürokratların ve Oda/Borsaların katılımları ile yapıldı.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen, Türkiye Ekonomi Şurası’na Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya katıldı.
Türkiye Ekonomi Şurasında 7 Bölgeyi temsilen her bölgeden bir Oda/Borsa Yönetim kurulu  Başkanı, Ticaret ve Sanayi'nin önündeki engeller ile çözüm önerilerini içeren bir konuşma yaptı.
Karadeniz Bölgesini temsilen konuşmacı olarak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir seçildi. Metin Demir Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yaptığı konuşmada Karadeniz Bölgesinin; ekonomik ,ticari sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zaman ayırarak toplantıya katıldıkları,  sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledikleri için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER