BOMBA GİBİ GELİYORUZ.. 

BOMBA GİBİ GELİYORUZ.. 

BOMBA GİBİ GELİYORUZ.. 

Normalleşme süreci ile birlikte tiyatrolar da sezon hazırlıklarına başlıyor. Zonguldak'ta Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, normalleşme süreci ile birlikte provalara başlayacaklarını ifade etti.
 Derneği temizleyerek dezenfekte ettiklerini ve yeni sezon için çok heyecanlı olduklarını belirten Ferdi Kazancıoğlu, "Bizler sahneyi  sizde gülmeyi özlediniz" dedi. Yeni sezona bomba gibi oyunlar fazlalıklarını bol komedili bir sezon geçireceklerini belirten Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu hazırlıklarla ilgili şunları ifade etti: 
 

BOMBA GİBİ GELİYORUZ.. 
"Yeni bir sezon hazırlığına başladık. derneğimizi şu anda dezenfekte ettirdik ve bütün önlemleri aldık. sanatsal faaliyetlere başlayacağız, provalara başlayacağız. Biliyorum bu sıkıntılı süreçte özellikle insanlar bu korkuları yenmek için gülmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Biz de güldürmek için elimizden geleni yapacağız.  Bir çok  oyun hazırlığına başladık. Derneğimiz 15'inden itibaren aktif olarak.  Artık online provaları bitirip daha çok sahne provaları ezberlediğimizi alacağız. Ağustos'ta yetişmeyeniliriz ama yeni sezona bomba gibi geliyoruz, çok iyi komedi oyunları var. Merak etmeyin tüm tedbirlerimizi de alacağız insanların sağlığı bizim için herşeyden önemli o yüzden gerek mesafeli oturmaları gerek maske eldiven dağılımı bunlar zaten olacak.   normalleşmek için  bu illetten kurtulmak için bunlara da ihtiyacımız var sağlıklı bir şekilde sahnelere geri döneceğiz. sizleri de bir dahaki sezon özellikle önümüzde Eylül Ekim gibi özellikle sahneleri bekliyoruz. Merak etmeyin çok güzel oyunlar oynayacağız .Çünkü biz sahneyi özdedik sizlerde gülmeyi"

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2020, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER