Böyle Başkan Görülmedi

Böyle Başkan Görülmedi

Böyle Başkan Görülmedi

İlçe içindeki toplantılara zaman zaman bisikletiyle giden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak seyahatini halk otobüsü ile yaptı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Memur Sen İl Temsilciliğinin Zonguldak’ta kendisiyle düzenlediği söyleşiye, belediye çalışanları ve meclis üyelerinin de içinde olduğu halk otobüsüyle gitti. İlçe içindeki birçok toplantıya bisikletle giden Kantarcı’nın bu tavrı, büyük takdir topladı. Çaycuma Belediyesini, kaynaklarını akılcı kullanıp, savurganlığa son vererek ülkenin mali yapısı en düzgün belediyelerinden biri haline getiren Başkan Kantarcı, makam aracını çoğu zaman da kendisi kullanıyor. Başkan Kantarcı’yla birlikte aynı otobüsle belediyede çalışanları bazı meclis üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Ataman, Çaycuma Memur Sen Temsilcisi Kenan Tunç, Diyanet Sen Çaycuma Temsilcisi Zekeriya Kamit ve Bem-Bir Sen İl Temsilcisi Veysel Özkan da seyahat etti. 45 kilometrelik Çaycuma-Zonguldak arasında hep birlikte yapılan yolculuk koyu bir muhabbet eşliğinde bitti.

KENT OLMAK DEMEK TOPLUCA SEYAHAT ETMEK DEMEKTİR 
Zonguldak’taki toplantıya ayrı ayrı arabalarla gitmek yerine halk otobüsüyle gitmeyi uygun gördüklerini söyleyen Kantarcı, “Belediyeden memur arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak’a gidiyoruz. Ayrı ayrı seyahat etmek yerine topluca, belediyemizin aracıyla gidelim dedik. Bu otobüsleri zaten toplu taşıma için aldık. Biz de topluca bir yere gidiyoruz, o halde bu aracı kullanalım dedik. Bu otobüsler Çaycuma’da çok güzel hizmet veriyorlar. Toplu ulaşım kentleşmenin ana ögesidir. Kent olmak demek topluca seyahat etmek demektir. Böyle hep beraber sohbet ederek yolculuk yapmak çok güzel. Bana zevk veriyor. Bu imkânı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

AZICIK DA BEN BİNEYİM
ÇOMBÜS’ün kurulmasıyla toplu taşımada devrim yaptıklarını söyleyen Kantarcı, “İleride bunu inşallah daha da geliştireceğiz” dedi. Kantarcı’nın, “Ya bu otobüslere biz dünyanın parasını verdim. Azıcık da ben bineyim” şeklinde espri yapması, araçta kahkahaların yükselmesine neden oldu.

GÖRÜŞLERİMİZ FARKLI DA OLSA AYNI GEMİDE YAŞIYORUZ
Çaycuma Memur Sen Temsilcisi Kenan Tunç ise, Memur Sen İl Temsilciliğinin her ay düzenlediği söyleşiye bu ay Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın davet edildiğini belirterek, “Çaycuma’dan Zonguldak’taki toplantıya başkanım ve Çaycuma Belediyesinde çalışan arkadaşlarla beraber aynı otobüste gidiyoruz. Görüşlerimiz farklı da olsa aynı gemide yaşıyoruz. Aynı geminin yolcularıyız. Aynı şehirde, aynı memlekette yaşıyoruz. Önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, asgari müştereklerimizle bir araya gelmektir. Sayın Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya bu nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER