Böyle ölmeyiz! Daha kötü belediyecilik lazım!

Böyle ölmeyiz! Daha kötü belediyecilik lazım!

Böyle ölmeyiz! Daha kötü belediyecilik lazım!

Zonguldak kent merkezinde etkili olan sağanak yağışların ardından ortaya çıkan manzaralar yeter artık dedirtti. Şehir merkezinde yer yere devam çalışmalarda ortaya çıkan toprak ve tozların sağanak yağış ile birleşmesiyle oluşan çamur deryası Uğur Mumcu kavşağından kendini gösterdi. Kapuz Dolmuş durakları önünde devam eden çalışmalarda ortaya çıkan görüntüler vatandaşları canında bezdirdi. Zonguldak Belediyesi, oluşan çamur deryasına müdahale etmezken kaygan zemin her an bir kazaya sebebiyet verebilir.  
Uğur Mumcu kavşağının yanı sıra aynı manzaranın Kadın Doğum Hastanesi bölgesinde yaşandığı vatandaşlar tarafından bildirildi. Doğalgaz çalışmalarının ardından açık bırakılan bölgelerde yağmurun etkisiyle derin çamur çukurları olduğu belirtiliyor. 
Yerel seçimler her geçen gün daha fazla yaklaşırken Zonguldak Belediyesinin yetersizliği ise CHP’nin elini zayıflatıyor. Zonguldak Belediyesini almak için çalışmalara hız veren Hakkı Güney ve yönetimini en çok düşündüren konu ise Muharrem Akdemir’in belediyecilikte gösterdiği kötü performans.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER