Brunson sünnet edilerek iade edilsin!

Brunson sünnet edilerek iade edilsin!

Brunson sünnet edilerek iade edilsin!

İYİ Parti Zonguldak kurucularından, Bakallar ve Tekel Bayiler Odası eski Başkanı Şükür Küçükali yaşanan Dolar krizi hakkında açıklamalarda bulundu. Rahip Brunson’un iade edilmesi halinde ‘sünnet edilerek’ yollanması gerektiğini belirten Küçükali, “Kanunlarımız, hukukumuz ne derse o olur. Benim naçizane tavsiyem eğer biz bu papazı iade edeceksek kendisini ‘Sünnet’ edipte yollayalım. Bence daha iyi olur” dedi. Türk milletinin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini ancak büyük işadamlarının bu noktada girişimi olmadığı eleştirisinde bulunan Şükür Küçükali, “Şimdi herkes elindeki 3-5 kuruş doları gidip gönül rahatlığıyla bozduruyor. Bu dünyaya çok güzel bir dayanışma örneği oluyor.  Biz küçük esnaflar ve vatandaşlar olarak bu noktada gerekeni yapıyoruz. Ama büyük iş adamları, müteahhitler var. Vatandaşın kendince bozdurduğu dolarların anlamı var ancak o büyük işadamlarının da para bozdurduklarını görsek bizi daha çok mutlu eder” ifadelerini kullandı.
“İŞ ADAMLARI DOLAR BOZDURSUN”
Türk milletinin dünyaya örnek olduğunu ancak iş adamlarının dolar konusunda eksik kaldığını belirten Küçükali, “Türk milleti özverilidir, feraset sahibidir, güvenlidir. Vatanını, milletini sever onun için canını verir. Türk milleti dış mihraklarca yapılacak veya yapılmak istenen müdahaleler karşısında anında birlik ve bütünlük sağlar. Bu, milletimizin damarlarında vardır. Şimdi herkes elindeki 3-5 kuruş doları gidip gönül rahatlığıyla bozduruyor. Bu dünyaya çok güzel bir dayanışma örneği oluyor.  Biz küçük esnaflar ve vatandaşlar olarak bu noktada gerekeni yapıyoruz. Ama büyük iş adamları, müteahhitler var. Vatandaşın kendince bozdurduğu dolarların anlamı var ancak o büyük işadamlarının da para bozdurduklarını görsek bizi daha çok mutlu eder. Örneği köprüler, havaalanları, tünellerin hepsi doların üzerinden ödeniyor. Ben beklerdim ki işadamlarından “Biz Dolar istemiyoruz. Türk parası istiyoruz” şeklinde açıklama yapsınlar. Bizim arzu ettiğimiz bu” dedi.
“SÜNNET EDİLSİN”
Rahip Brunson’un iade edilmesi durumunda sünnet edilmesi gerektiğini belirten Küçükali, “Son dönemlerde bütün medyada Papaz Brunson’un ABD’ye iade edilecek gibi dedikoduları var. Bunun gerçekleşmesine ancak kanunlarımız karar verir. Kanunlarımız, hukukumuz ne derse o olur. Benim naçizane tavsiyem eğer biz bu papazı iade edeceksek kendisini ‘Sünnet’ edipte yollayalım. Bence daha iyi olur. Tabi karar kanunlar çerçevesinde verilecektir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER