"Bu Bayrak Bize Emanet"

- AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, "Bu bayrak bize emanet" projesi kapsamında, Zonguldaklı şehit ailelerinden Türk bayraklarını teslim alan gençler için uğurlama programı gerçekleştirildi

"Bu Bayrak Bize Emanet"

ZONGULDAK - AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, Bu bayrak bize emanet projesi kapsamında, Zonguldaklı şehit ailelerinden Türk bayraklarını teslim alan Hasan Can Uçar ve Buğracan Kuvvetli için uğurlama programı yapıldı.

Şehir merkezindeki Madenci Anıtı önünde düzenlenen programda Kuran-ı Kerim okunarak, 15 Temmuz şehitleri için dua edildi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, programda yaptığı konuşmada, tarihin en uzun gecesi olan 15 Temmuzda millet olarak uçaklara, tanklara ve silahlara karşı göğüs gerdiklerini hatırlattı.

İhanet ne denli büyük olursa olsun, asla yılmadık ve yıkılmadık. diyen Onuk, Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete set olduk. Hainleri planlarıyla bilikte yerle bir ettik. Bizler bugün bu emanetleri teslim alan kardeşlerimizi uğurlamak için bir araya geldik. dedi.

Konuşmanın ardından Hasan Can Uçar, Türk bayrağını şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cinin babası Şaban Cinden, Buğracan Kuvvetli ise şehit Uzman Çavuş Volkan Gökün kardeşi Gökhan Gökten teslim aldı.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Bu bayrak bize emanet projesi kapsamında, 81 ildeki şehit yakınlarından toplanan Türk bayrakları, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahramana teslim edilecek.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER