'Bu kale vatan aşkıyla ayakta kalacaktır'

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Kozlu Belediyesi toplantı salonunda slayt gösterimi eşliğinde tören düzenlendi.

'Bu kale vatan aşkıyla ayakta kalacaktır'

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın kesin talimatıyla tüm belediye personelinin hazır bulunduğu toplantıya Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Müftüsü Şevket Bulut ile İlçe kurum amirleri ve çalışanları, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından 15 Temmuz gecesini anlatan slayt gösterimi gerçekleştirildi. Başkan Ali Bektaş ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi'nin konuşmalarından sonra Kozlu Aziziye Camii imam hatibi Mürsel Çakmak tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut'un yaptığı duadan sonra 15 Temmuz Anma Programı Kozlu Kaymakamlığı'ndaki 15 Temmuz Resim Sergisi ile devam etti.

Başkan Ali Bektaş belediyede gerçekleşen törendeki coşkulu konuşmasında, ''Hala daha 15 Temmuz ruhundan uzak olup bu duyguyu yaşamayanlar var. 15 Temmuz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşından sonra bu milletin yaşadığı en büyük diriliş destanıdır. Türkiye İslamın son kalesidir. Bu kale, tankların altına yatan vatanseverlerin kahramanlıklarıyla, bu milletin iman gücü ve vatan aşkıyla her zaman dimdik ayakta kalacaktır'' dedi.

Başkan Ali Bektaş'ın coşkulu konuşması salondan büyük alkış aldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER