'Bu sorunlarla Milletvekilleri uğraşmaz!'

'Bu sorunlarla Milletvekilleri uğraşmaz!'

'Bu sorunlarla Milletvekilleri uğraşmaz!'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Kilimli İlçe Teşkilatında sıkıntı yaşanması durumunda sorunu İl Başkanı Zeki Tosun’un çözeceğini söyledi. 
İlçelerde yaşanan sorunu çözme merciinin Milletvekilleri olmadığını söyleyen Türkmen şöyle konuştu: “Bizim teşkilatlarla ilgili hiçbir problemimiz yoktur. Teşkilatların bir başı vardır, İl Başkanımız da vardır. Eğer teşkilatlarla bir problem olursa, meseleyi çözer. Ben Genel Merkez’de Teşkilatlardan Sorumlu biriyim, yaklaşık 17 yıldır bununla uğraşıyorum. Bu tür sorunlarla Milletvekilleri uğraşmaz, belki de benim Kilimli de oturuyor olmam nedeniyle bazı şeyler söylenebilir. Kilimli’de teşkilatta bir sorun var ise, İl Başkanı o sorunu çözer. Olması gereken ne ise onu yapar” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamyoncu
Kamyoncu - 5 yıl Önce

Sayın vekil sorun cözümünde üstüne yokdur bizim sorunumuzuda cözmüşdü secimlerden önce ahos otelde bize fıkra anlatdı gidti baklaım bundan sonra kimden oy isdeyecekler yazık yazık bunlar cumhurbalanınım altını kazıyorlar hiç bir vadandaşa faydası olmayan insanlar not kendi akrabaları hariç

SIRADAKİ HABER