Bu sözler kavgada söylenmez: Bu saatten sonra çalışmayacağım!

Bu sözler kavgada söylenmez: Bu saatten sonra çalışmayacağım!

Bu sözler kavgada söylenmez: Bu saatten sonra çalışmayacağım!

CHP’den Devrek Belediye Başkanı olarak gösterilmeyen Songül Saraç, açtı ağzını yumdu gözünü.


CHP Genel Merkezinin yanı sıra CHP Zonguldak örgütüne da ateş püsküren Songül Saraç, hiçbir siyasi parti ile görüşmesinin olmadığını söyledi.
İYİ Parti ve Saadet Parti’nin aday çıkartmaması ve AK Parti’nin gösterdiği adaydan vatandaşın rahatsızlık duyması durumunda bağımsız aday olacağını söyleyen Saraç, iddialı açıklamalarda bulundu.
AK Parti tarafından yapılan anketlerde CHP ve AK Parti’nin aday adaylarından %30 daha fazla oy almasına rağmen partisi tarafından aday gösterilmemesinin ardından sahalarda çalışmayacağını da söyledi.
CHP’li yöneticilerin seçimi kaybetmesi durumunda suçu kendilerinde araması gerektiğini söyleyen Songül Saraç: “AK Parti tarafından yapılan anketlerde CHP ve AK Parti’nin aday adaylarının %30 üzerinde oy aldım. Vatandaş beni Belediye Başkanı olarak görmek istediğini yapılan anketlerde belli etti. Bu anket İl Başkanı Hakkı Güney’de teslim edildi. Bu ankete rağmen beni aday göstermediler. Ben bu saatten sonra sahalarda çalışmayacağım. Kimse seçim kaybedilirse beni suçlu ilan etmesin. CHP İl Başkanı ve yöneticiler suçu kendilerinde arasınlar. Halka rağmen beni aday göstermediler. Hiçbir siyasi parti ile görüşmem yok. İYİ Parti Saadet Partisi aday göstermez de, AK Parti’nin adayı ile ilgili bir isteksizlik olduğunu görürsem bağımsız olarak adaylığımı koyacağım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER