Bu sözler ortalığı karıştırır! 'Birileri bu işi kaşıyor'

Bu sözler ortalığı karıştırır! 'Birileri bu işi kaşıyor'

CHP’de gündeme gelen istifa haberlerinin ardından İl Başkanı Hakkı Güney ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar’dan açıklama geldi.

Toplu istifaların gerçek olmadığını ve birilerinin bu işi kaşıyarak partiye zarar vermek istediğini ifade eden İl Başkanı Güney’in ardından Merkez İlçe Başkanı Mar’da şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi ulu önerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve kurtuluş mücadelesini vermiş olan koca bir çınardır. Cumhuriyetin ve çağdaşlığın savunucusu olan son kaledir. Hiçbir koşulda terk edilmez. Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı olarak yönetimde var olan bazı arkadaşlar kaybedilen seçimden kendilerini sorumlu tutarak istifa etmişlerdir. Bu doğrultuda istifaları kabul edilmiştir. Görevler geçicidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde devamlılık esastır. Bu devamlılığı sağlamak üzere istifa edenlerin yerine gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.
Bildiğimiz üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na halen mazbatası verilmemiştir. CHP olarak birinci ve tek gündemimiz bu konudur. Türkiye’deki bütün örgütlerimizle kenetlenerek bu mazbatayı almak için çalışıyoruz. Yeri ve zamanı olmayan şahsi konuları gündeme taşımaya çalışmak Cumhuriyet Halk Partisi’ne zarar verecektir.
Kamuoyunun bu şekilde meşgul edilmesini doğru bulmuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER