Bulazar’dan Başkan Semerci’ye ziyaret

Bulazar’dan Başkan Semerci’ye ziyaret

Bulazar’dan Başkan Semerci’ye ziyaret

Kredi Yurtlar Kurumu Zonguldak İl Müdürüyken geçtiğimiz ay içerisinde Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Genel Sekreterliği görevine atanan Hayri Bulazar ile Devrek Meslek Yüksekokulu ( DMYO)  Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye ziyarette bulundu. 
Ziyarette Devrek Meslek Yüksekokulu’nun gelişip, büyümesi ve güçlenmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Devrek Meslek Yüksekokulu’nun sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette DMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kesikoğlu, okula verdiği büyük desteklerden dolayı Başkan Semerci’ye teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Hayri Bulazar ile Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ferdi Kesikoğlu’na teşekkür etti. 
Başkan Semerci ayrıca Devrek Meslek Yüksekokulu’nun ilçenin gözbebeği olduğunu belirterek daha da gelişip, büyümesi ve güçlenmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER