Bundan sonra kefillik yok!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’den yerel seçim öncesi bomba açıklama

Bundan sonra kefillik yok!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterileceği konuşulan bir önce ki Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
Genel Merkez tarafından kendisine Özcan Ulupınar ile ilgili hiçbir görüş alınmadığını, bundan sonra ki süreçte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taraf tutulmadan seçimleri kazabilecek adaylarla yola devam etmek istediğini söyledi.
Partiye uyabilecek isimlerle seçime gidileceğini söyleyen Milletvekili Türkmen: “Önemli olan Genel Başkanımızın söylemleridir. Bize uyacak, seçimi kazanacak adaylarla yola devam edeceğiz. O, bu  diyerek seçimi kazanamazsınız. Zonguldak bizler için çok önemli. Genel merkez tarafından Arge araştırması yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız adaylarla ilgili artık kefillik duymak istemiyor. Taraf tutmak, tanıdık yok bundan sonra! Teşkilatlarımızla, Arge ve yerel idarelerin hazırladığı raporlar sayın Cumhurbaşkanımızın önüne sunulacak. Biz seçimi kazanacak kişilerle yola devam edeceğiz, isimler üzerinden değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla Kızılcahamam’da üç gün sürecek toplantımızın ardından seçim takvimi sanıyorum belli olacak. Bana Genel Merkez’den Özcan Ulupınar ile ilgili hiç bir şey sorulmadı. Genel Merkez gerekli araştırmayı yapıp adaya öyle karar verecektir” şeklinde konuştu. (Gamze Taşdemir)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER