Bütün şovenistler toplandı!

Her seçim dönemi ortaya çıkan ve şehrin ‘Yerli-yabancı’ şeklinde ayırmaya çalışan şer odakları tekrar harekete geçti

Bütün şovenistler toplandı!

 

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Ak Parti Merkez ilçe İl Genel Meclis üyeleri Filiz Ünal Sarsık, İsmet Köse ve İl Genel Meclisi Ak Parti grup Başkanvekili İsmail Terzi, Merkez İlçeye bağlı köy muhtarları ile kahvaltıya katıldı.

Kozlu Özsütte düzenlenen kahvaltıda söz alan Eceler Köyü Muhtarı FavziGökpınar’a her seçim döneminde toplumu provoke etmek ve ayrıştırmak için dile getirilen şovenist (Bölge milliyetçiliği) söylemlerde bulunmasına izin verildi. Toplantıda bulunan üç isime ise ayrı parantez açmak gerekiyor. Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, daha önce Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı değişiminde yaptığı ve Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ı hedef alan ‘şovenist’ söylemlerde bulunarak tepkileri üzerine çekmişti.

Toplantının diğer baş aktörlerinden olan İl Genel Meclisi Ak Parti grup Başkanvekili İsmail Terzi ise Ak Parti MDK Başkanı ve Milletvekili Hüseyin Özbakır’a olan düşmanlığı ile siyasi arenada tanınıyor. İl Genel Meclisi toplantılarında sadece Recep Demirtaş’a yaptığı muhalefet ile gündeme gelen Terzi’nin  şovenist yaklaşımların arkasında ki isim olduğu iddia ediliyor.

Diğer taraftan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ise Ak Parti üyesi olarak oturduğu İl Genel Meclisi koltuğundan yine Ak Parti’nin atadığı bürokratlara yapılan ‘Mobbing’ (iş hayatında yıpratmak) uygulamalarına izin vermesinin yanı sıra yine katıldığı toplantılarda Ak Parti Milletvekilliğinin akabinde Ak Parti Genel Merkez’de özellikle FETÖ sürecinde önemli bir görev üstlenen Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır’aşovenist söylemler yapılmasına göz yumması tepkilere neden oluyor.

Şehrin en bilinen şovenistlerinden olan Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ise Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olmasının ardından daha önce de AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında ki görev değişimi sırasından yine Hüseyin Özbakır’aşovenist yaklaşımlarda bulunmuştu. Nas’ın ayrıca Trabzon kökenli olduğu iddia edilmesi bir başka detay olarak göze çarpıyor.

TOSUN, “TAVSİP ETMİYORUM”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise yapılan konuşmaları tasvip etmediğini sponten gelişen olaylara müdahale edilemediğini belirterek böylesi bir toplantıda milletvekilini eleştirmenin yanlış olduğunu belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Tatlı
Hüseyin Tatlı - 6 yıl Önce

İl başkanımız böyle bir toplantıya neden alet olmuş çok garip

Trabzonguldak
Trabzonguldak - 6 yıl Önce

Adam dediğin Ankara sınırları içerisine girecek kalitede eğitim düzeyinde olacak of hep tezek koktu ortalık!!!

Ramazan Genç
Ramazan Genç - 6 yıl Önce

Yok anasının gözüüü hangi devirde yaşıyoruz üstünlük takva dadır yerlilikte veya yabancılıkta değil

SIRADAKİ HABER