BÜYÜK DEVREKLİLER BULUŞMASI

İSTANBUL’DA BÜYÜK DEVREKLİLER BULUŞMASI

BÜYÜK DEVREKLİLER BULUŞMASI

Devrek Belediyesi  tarafından Devrek’i, Devrek Bastonu ’nu ve Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali’nin adını duyurmak amacıyla 13 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da “Büyük Devrekliler Buluşması ve Yürüyüşü” düzenlenecektir.

Devrek Belediye Başkanı  Çetin Bozkurt’un herkesi yürüyüşe davet ettiği açıklamasında şunları söyledi: “Hem beraber olmanın gücünü göstermek, birlik olursak neler başarabiliriz onu görmek hem de dünyaca ünlü el sanatımız Devrek’imizin simgesi Devrek Bastonumuzu ve de ULUSLARARASI DEVREK BASTON ve KÜLTÜR FESTİVALİMİZİ herkese duyurmak amacıyla “Büyük Devrekliler Buluşması ve Yürüyüşü ”nü organize ettik. Bu yıl ilkini düzenleyecek olduğumuz buluşmamızı daha sonraki yıllarda da tekrar edeceğiz. İstanbul’da faaliyet gösteren hem şehri Derneklerini, İstanbul’da yaşayan Devreklileri ve de Devrek’teki vatandaşlarımızı bu büyük buluşmaya davet ediyorum.”

İstanbul Tarlabaşı semtinde 13 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da “Büyük Devrekliler Buluşması ve Yürüyüşü” yapılacaktır, Devrek’ten katılmak isteyenler için ücretsiz araç tahsis edilecektir. Taksim Meydanı’ndan başlayacak olan yürüyüş, Tarlabaşı Bulvarı, Kemer Hatun Caddesi, Hamalbaşı Caddesi, Meşrutiyet Caddesi’nden devam ederek Oda Kule İş Merkezi önünde son bulacaktır.

Devrek Belediyesi tarafın tüm vatandaşlar davetlidir.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER