Çağlayan'dan çiçekli kutlama!..

Çağlayan'dan çiçekli kutlama!..

Çağlayan'dan çiçekli kutlama!..

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan 17 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Eğitim Bir-Sen Zonguldak 1 No’lu Şubesi Genel Kurulunda Şube Başkanlığına seçilen Kamuran Aşkar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Mustafa Çağlayan Kamuran Aşkar’a göreve seçilmesinden dolayı çiçek takdim etti.

Çağlayan, Memur Sen’i ailesi gibi gördüklerini belirterek, “Öncelikle birlik beraberlik içerisinde gerçekleştiren kongreden ötürü tebrik ediyoruz. Neticede yine kazanan Memur Sen olmuştur. Memur Sen’in kazanması ile birlikte tüm memurların kazandığını düşünüyoruz. Yeni süreçte yeni dönemde yeni ekip arkadaşlarıyla birlikte Allah başarılar nasip etsin. Bizler sendikaları her zaman yanlarında olmaya onlarla beraber olmaya yönetimlerde, idarede ortak akıl ile hareket etmeye çalışan insanlar olarak daima yanyanayız. Bu birliğimizi beraberliğimizi sürdürmek gayretindeyiz. Tekrar hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mustafa başkanımla dostunuz çok eskiye dayanır. Makamlar gelip geçicidir dostumuz var zaman baki kalacaktır. Dostluklar arkadaşlıklar öyle kolay oluşmuyor. Makamlarımızı bir kenarda bırakıp dostluklarımızı Zonguldak adına bir şeyler üretmek için devam ettirmenin iyi olacağına inanıyoruz. Ak Parti’nin her ne kadar Memur-Sen ile taban noktasında bir örtüşmesi olsa da Zonguldak yararına olmayan bir şeyde karşı olacağız, Zonguldak yararına olan her şeyde ise destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 



 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER