Çağlayan Vites Yükseltti!..

Çağlayan Vites Yükseltti!..

Çağlayan Vites Yükseltti!..

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elvanpazarcık beldesi ile köyleri ziyaret ederek vatandaşları dinleyip sorunları yerinde gördü.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elvanpazarcık beldesi Merkez mahallesi ile Tasmacı ce Çalca mahallelerini ziyaret eden Mustafa Çağlayan. Burada vatandaşlarla buluşup sohbet etti.
Mahalle başkan ve temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Merkez İlçe başkanı Mustafa Çağlayan. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, amaçlarının belde ve köylerde vatandaşları dinleyip kucaklaşmak olduğunu söyledi.
Çağlayan konuşmasında şunları dile getirdi; “AK Parti Merkez İlçe yönetimi olarak tüm belde ve köylerimizi ziyaret edip, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşerek dertleşmek istiyoruz. Bu ziyaretlerimizle hem hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz, hem de sıkıntıları yerinde görüp hep birlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız’ın dediği gibi, yerinde oturan, vatandaşın gelmesini bekleyen yönetim değil, vatandaşın ayağına giderek yüz yüze görüşüp, sıkmadık el, çalmadık kapı, gidilmedik köy bırakmamaya çalışan bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu yönde olacak. Bizler vatandaşın ayağına gidenlerden olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER