Çağlayan'dan Başoğlu'na Zehir Zemberek Sözler

Çağlayan'dan Başoğlu'na Zehir Zemberek Sözler Gelin Vatan Kadrosuna Geçin

Çağlayan'dan Başoğlu'na Zehir Zemberek Sözler

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile yaşadıkları “Yalan” polemiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediyenin hizmetlerinden %92 oranında memnuniyetsizlik olduğunu belirten Çağlayan, “Biz yalancıysak %92’de mi yalancı? Herkesi yalancılıkla itham ediyorlar o zaman” dedi. AK Parti’li Çağlan CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ı hedef alarak ise, “Zaman belediye bütçesini incelesin. Hizmet anlayışları bu herhalde” dedi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Umut Baoğlu’nun MHP İl Başkanı Hamdi Ayan’ı hedef alan, “Masasını AKP’ye taşısın” çıkışını değerlendirerek, “Umut Başoğlu ayrıca Ak Parti MHP’yi kadroya aldı demiş. Taşeronun kadroya geçişi ile ilgili bir atıfta bulunmuş. Ben CHP’yi de çağırıyorum gelin vatan kadrosuna girin. Gelin millet, bayrak kadrosuna girin. Taşeronda kalmayın. Bazılarının taşeronluğunu yapmayın. HDP’nin taşeronluğunu yapmayın.” Dedi.
%92 Yalan Mı Söylüyor?
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i hedef alarak eleştirilerine devam eden AK Partili Çağlayan , “Biz yalan söylemedik. Biz yalan söylemişsek belediyeden memnuniyetsizlik oranı %92 olmazdı. O halde Zonguldak’ın %92’si yalan söylüyor demektir bu. Bu doğrultuda Sayın Akdemir sadece beni değil Zonguldak’ın %92’sini yalancılıkla suçluyor demektir. Ben diyorum ki başkan bize laf yetiştirmesin iş yetiştirsin. Biz eğer yalan söylüyor ve karalama yapıyorsak, yapacağı işler ile bizi utandırsın. Sayın Akdemir canlı yayında çok sinirli bir şekilde bize bağlandı. Hakaret etmedik, sızdırıcak birşey söylemedik. Kendi partilileri kendisine hakaret ederken biz kesinlikle hakaretten ve şahsı hedef alacak söylemlerden uzak durduk. Zonguldak Belediye Başkanı millete hizmet etmekle yükümlüdür. Orası benim değil. Burası benim değil ifadesi ile işler yürümez. Sen işini yap bize laf yetiştirme. Fikret Zaman milli gelirden gelen pay ile bu kadar oluyor diyor ama belediyenin bütçesine bir baksın. 171 Milyon lira bütçesi var belediyenin. Bu çok büyük bir bütçedir. Bu bütçe büyük işler yapmaya yeter ama niyetiniz olursa. Fikret Zaman bir gitsin incelesin bakalım. Bilmiyorum belediyeden kendisi memnun mu? Memnunsa eğer anlatsın demek ki bu kadarı yetiyor kendisine. Belediyeden memnun olan varsa ona da kızmak mümkün değil. Demek ki onun hizmet anlayışı bu ve yetinip, avunabiliyorlar. Bu bütçelere bile varamayan belediyeler ne hizmet yapıyor.” Dedi.
Başoğlu’nu Vatan Kadrosuna Davet Ediyorum
CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’na zehir zemberek söyler ile yüklenen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Umut bey, Hamdi başkan ile ilgili bir açıklama yapmış. Biz bunu talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyoruz. Hamdi Ayan geçmişi olan, vatanı, milleti öne alan bir parti mensubudur. Bir il başkanı hakkında böyle konuşma doğru değildir. Yeni seçilen bir il başkanına hele ki hiç yakışmamıştır. Masa, sandalye alıp gelmek, kira vermemek ile ilgili açıklamalar yapmak çok ucuz. Neden böyle bir ittifak kurulmuştur bunu anlamak lazım. Bu ittifak oy hesabı ile değil millet hesabı ile yapılmıştır. Ancak şöyle bir durum var. Demek ki anlamamışlar. Keşke sorsaydı neden böyle bir duruma gittiniz diye. Belki Ayan’ın anlayacaklarından kendileri de etkilenirdi. Belki etkilenip kendileri destek verirlerdi. Kira ödememek ne demek ya. Bu insanlar para için değil bedel ödeyerek bu yerlerde oturuyorlar. Bu insanların bir amacı var. Bu hedefte milletin amacı ile aynıdır. Umut Başoğlu ayrıca Ak Parti MHP’yi kadroya aldı demiş. Taşeronun kadroya geçişi ile ilgili bir atıfta bulunmuş. Ben CHP’yide çağırıyorum gelin vatan kadrosuna girin. Gelin millet, bayrak kadrosuna girin. Taşeronda kalmayın. Bazılarının taşeronluğunu yapmayın. HDP’nin taşeronluğunu yapmayın. Ne yapsaydı Hamdi Ayan? Aynı Umut Başoğlu’nun genel başkanı gibi Avrupa ülkemizi mi şikayet etseydi? Başka birilerinin taşeronluğunu yapacağına bu milletin kadrolusu olmak MHP’li Ayan’a şeref verir. “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER