ÇAKIR VE EKİBİNDEN, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'A ZİYARET

ÇAKIR VE EKİBİNDEN, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'A ZİYARET

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, partisinin ilçe başkanları ile birlikte, bir süre önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Tosun’a ziyarette bulunduklarını bildirdi.

Çakır, yaptığı açıklamada, ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiklerini belirtti. 

Çakır: şunları kaydetti:

“AK Parti ilçe teşkilat başkanları ile birlikte, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Ali Tosun’a makamında ziyarette bulunduk.  Ziyaretimiz çerçevesinde yeni görevinin kendisine hayırlı uğurlu olmasını diledik, başarılı bir çalışma dönemi dileklerimizi ilettik. Kendisinin ilimiz ve ilçelerimize eğitim alanında güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. 

Ziyaret vesilesiyle, gerek Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Başkanı olarak şahsım, gerekse diğer ilçe başkanlarımız kendi görev alanlarında eğitim alanında yaşanan sıkıntılar ve yatırımlara ilişkin İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun ile istişare etme fırsatı da bulmuş oldu.  İçinde bulunduğumuz pandemi dönemine özel uygulamalara ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun’a ve yarınlarımızın umudu çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için fedakar çalışmalar yürüten eğitim camiamıza yeni dönemde başarılar diliyoruz.”

Çakır, eğitimin kendileri için daima en büyük önem verilmesi gereken alanlardan biri olması dolayısıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne  bölge için yapacağı tüm güzel çalışmalarda destek olmayı görev saydıklarını ifade ettiklerini de kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER