Çalışmalar fiili olarak tamamlandı

Çalışmalar fiili olarak tamamlandı

Çalışmalar fiili olarak tamamlandı

Zonguldak Kadastro İl Müdürü Engin Reis, 2019’da 62 mahallede daha kadastro çalışması yapılacak. Zonguldak Kadastro İl Müdürü Engin Reis, 2018 yılında 18 birimde kadastro çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Engin reis yaptığı açıklamada, 2019 yılında ise 62 birimde daha kadastro çalışması yapılacağını ve bu konuda ihaleye çıkılacağı müjdesini vererek şunları ifade etti: “Zonguldak İlimize Özel 3303 sayılı Havza-i Fahmiye Kanunu'na göre yapmış olduğumuz çalışmalarımız fiili olarak tamamlanmıştır.

Yalnız askıda olan birimlerimiz var. Bunlar da tamamlanarak kesinleştikten sonra Milli Emlak müdürlüğüne bildirilecek ve vatandaşlarımıza devredilecek. Çalışmalarımız bundan sonra yine devam edecek” Mevcut yine 62 birinde de ayrıca çalışma yapacağız. 62 milim için iradelerini hazırlıyoruz.2019'da da 62 birim için ihaleye çıkacağız ve çalışmalarda bu şekilde devam edeceğiz. İnşallah bu çalışmaların sonuçlandırır ve Zonguldak İlimize vatandaşlarımıza çok uzun yıllardır devam eden bu sorunu da çözmüş oluruz. Yani şöyle izah edeyim, Bu yapmış olduğumuz 18 mahallede Merkez Zonguldak ve Kozlu'da toplam 18 mahallede çalışmalarımızı bitirdik. Yine yapılacak çalışmalarımız var. Zonguldak Merkez, Kilimli,Kozlu'da toplamda 62 birim de yani 62 mahallede bu çalışmalarımıza devam edeceğiz .

Önümüzdeki yıl pey der bey 10000 Partili kapsayacak şekilde genel müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda bu çalışma süreç devam ediyor Tabii ki bu çalışmaların Önümüzdeki yıl da bitmeyebilir, süreç devam ediyor Tabi ki bu çalışmalar önümüzdeki yıl da bitmeyebilir tamamlanıncaya kadar bu çalışmalara devam edeceğiz”
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER