Caner, Yokluklar sıkıntılar içerisinde bu galibiyet alındı

Caner, Yokluklar sıkıntılar içerisinde bu galibiyet alındı

Caner, Yokluklar sıkıntılar içerisinde bu galibiyet alındı
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Fethiyespor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Fethiyespor karşısında alınan galibiyetin yokluklar sıkıntılar içerisinde aldığını söyleyerek, göreve geldiği günden beri takıma sahip çıkan Vali Ahmet Çınar’a bu galibiyeti armağan ettiğini vurguladı. 
“Gerçekten iyi top oynadık”
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların gerçekten iyi top oynadıklarını söyleyerek, “İki maç var bundan öncesi. İkisinde de hakem hataları var. Özellikle Konya Anadolu Selçukluspor maçını herkes gördü. Bu şekilde puanlarımızın gasp edilmesi bizi üzüyor. O açıdan bugün biraz stresliydik. Dışarıda ki 2 maçtan puan alamadığımız için bir stres vardı. Buna rağmen çocuklarla konuşarak bu maçın önemini anlattık. Hepsinden Allah razı olsun. Gerçekten çok iyi top oynadılar. Maçın son dakikalarına kadar herkes elinden geleni yaptı. Onun için hepsinden Allah razı olsun ”dedi. 
“Yokluklar sıkıntılar içerisinde bu galibiyet alındı”
Fethiyespor karşısında alınan galibiyetin yokluklar içinde aldığını ifade eden Başkan Caner, “Bu çocukları görüyorsunuz. Yokluklar ve sıkıntılar içinde bu takım için ellerlinden geleni yaparak bu galibiyeti aldılar. Taraftarımızın ve Zonguldak halkının yüzlerini güldürdüler. Her zaman söylüyorum bu kentin ileri gelenleri, işadamları takımlarına markalarına sahip çıksınlar. Bu emeği yazık etmesinler. Eğer biz el ele verirsek birlik beraberlik içerisinde olursak, bu takım istediği yere gelecektir. Bizden desteğini geldiği günden beri esirgemeyen sayın Vali Ahmet Çınar’a bu galibiyeti armağan ediyorum ”şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER