Caner'den Çağlayan'a Ziyaret

Caner'den Çağlayan'a Ziyaret

Caner'den Çağlayan'a Ziyaret

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı ziyaret ederek kulübe destek istedi.

Mustafa Çağlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirten Süleyman Caner, hem kulüp hakkında, hemde Üzülmez Gönül Alışır Spor sahasının Zonguldakspor’a kazandırılması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını söyledi.
Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Zonguldakspor’a destek olmayı sürdüreceği sözünü verdiğini belirten Caner, bu amaçla Şehit Madenci formalarından satın aldığını dile getirdi.

Ak Parti Merkez ilçe olarak her zaman Zonguldakspor’a destek olmayı sürdüreceklerini dile getiren Mustafa Çağlayan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi; “Zonguldakspor Kulüp başkanımız Süleyman Caner kulübün durumu ve çalışmaları hakkında bizlere bilgi verdi. Bizlerde kendisine teşekkür ederek, Zonguldakspor’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Üzülmez Gönül Alışır sahasının Zonguldakspor’a ve futbolumuza kazandırılması için yapılan çalışmalar ve gelinen noktalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ayrıca Merkez ilçe teşkilatımızın yapacağı halı saha müsabakalarında kullanmak üzere Şehit Madenci Forması satın alarak kulübümüze maddi destekte bulunduk.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER