Çaturoğlu: Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu

Çaturoğlu: Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu

Çaturoğlu: Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Haziran olarak açıklanan ‘Erken Seçim’ kararına ilişkin açıklamada bulundu.
Milletvekili Çaturoğlu, Gündem’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler, AB ile ilişkilerimiz, küresel süreçler, Türkiye’nin halkoylamasında verdiği karar doğrultusunda belirsizliklerin aşılarak bir an önce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesini zorunlu kılmıştır.
Türkiye’nin önündeki iç ve dış gündemin yoğunluğu, erken seçim kararının bir an önce alınarak belirsizliğin ortadan kaldırılması ve erken seçim taleplerinden dolayı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koymuş ve Milletvekili Genel Seçimlerinin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar vermiştir. Davamız, milletimiz, memleketimiz, gönül coğrafyamız ve tüm mazlum coğrafyalar için hayırlara vesile olsun İnşallah. Durmak yok, yola devam.”

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 10:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk akkaya
Selçuk akkaya - 6 yıl Önce

Faruk çaturoğlu yola devam diyor alaplı karşıyaka mahallesinde daha hile yolu alınaçak arsalar kalmış demek diyor anlayana.

SIRADAKİ HABER