Çaturoğlu'ndan, Çınar'a ziyaret

Çaturoğlu’ndan, Çınar’a ziyaret

Çaturoğlu'ndan, Çınar'a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Partililerle birlikte Zonguldak Valisi Ahmet Çınarı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ziyarete ilişkin şunları söyledi;
Ziyaretle birlikte, şu anda Zonguldakta tamamlanmakta olan ve yapılacak olan hizmetlerin ve yatırımların son halini istişare edeceğiz. 2017 yılında neler yaptık ve 2018 yılında neler planlanıyor bu konuları görüşeceğiz. 2018 yılında inşallah hem ülkemiz için hem Zonguldakın geleceği her açıdan geçen yıldan daha iyi olacaktır. Valimizi geldiği günden beri takip ediyoruz. Gerçekten çok güzel kar ettirme çalışmaları vardır. Bunları bölge insanı olarak takdirle karşılayarak, yapılacak yatırım anlamında kendisi ile organize içerisinde çalışmaya devam edeceğimizi söylüyorum. Önemli olan Zonguldakımıza bir çivi çakmaktır, bir hoş seda bırakmaktır. Belki parça parça görünüyor ama Zonguldakta gerçekten önemli hizmetler yapılıyor.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Yeni yıl öncelikle ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya inşallah hayırlı ve uğurlu olur. Savaşsız, belasız, kazasız bir yıl olmasını istiyoruz ama yaşananlar egemenliğin, emperyalistlerin eski alışkanlıklarından hiç vazgeçmedikleri göz önüne alınırsa daha çok birliği beraberliği güçlü olmaya ihtiyacımızın olduğunu ortaya koyuyor. Güçlü olmak için sadece dua etmekle olamaz. Dua ederken gayretimiz de olacaktır. Tek çare çok çalışmaktır. Biz de Zonguldakta bir hizmet etmek için görevlendirildik. En zor şartlarda bile yapılabilecek güzel şeyler vardır. Güç birliği ve organizasyon içerisinde olursak fikri ve teşebbüs anlamında bu şehri daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ederiz. Milletvekilimiz ve diğer milletvekilleri devlet ayağını çok iyi takip ediyorlar. Güzel şeyler olacaktır. 2018 yılından çok umutluyuz. Zonguldaka geleli altı ay olmuştur. Zonguldaka hizmetlerin az olduğu yönünde serzenişler ve sızlanmalar vardır ama işin aslı sadece karayollarında Türkiyede en büyük yatırımı Zonguldak almıştır. Şu anda bölgemizde yatırımları devam eden projeleri planlanan işlerin toplam maliyeti sadece karayollarında 3 milyar 147 milyondur. Büyük bir yatırımdır ve bunu Zonguldakta herkese duyurmakta fayda vardır şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER