ÇATUROĞLU'NDAN YENİ YIL MESAJI

YENİ YILIN ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ VE TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM

ÇATUROĞLU'NDAN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “2017yi bitirip 2018 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Önceki yılı, PKK terör eylemleri ile 15 Temmuz darbe girişimi gibi tarihimizin en büyük ihanetlerinden birinin gölgesinde tamamlamıştık. Bu yılı da benzer mücadelelerle dolu bir şekilde geçirdik. FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele konusunda çok önemli adımları attığımız 2017 yılında, özellikle ekonomi alanında ciddi saldırılarla karşı karşıya kaldık. Hamdolsun, milletimizin feraseti, hükümetimizin dirayetiyle tüm bu saldırıları akamete uğrattık. Her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. 16 Nisanda hayata geçirdiğimiz yönetim reformunu aynı zamanda, Türk Milletinin 15 Temmuzda gösterdiği fedakârlığa siyaset kurumunun bir teşekkürü olarak da görüyoruz.

AK Parti olarak ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkan bu millete, daha güçlü, daha müreffeh, daha güvenli bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur. Önümüzdeki yıl, gerek içerde, gerekse dışarda yine çok önemli gelişmelerin bizi beklediğini biliyoruz. Her alanda ülkemizi güçlendirerek, milletimizle tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu cennet vatan uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. 2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle, Zonguldaklı hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER