Çaycuma Kaymakamı Keçeli'ye ziyaretler

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kaymakam Serkan Keçeli'yi ziyaret etti.

Çaycuma Kaymakamı Keçeli'ye ziyaretler

 Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kaymakam Serkan Keçeli'yi ziyaret etti.

Kaymakam Keçeli, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede gerçekleştirilen fuarları kazasız belasız tamamladıklarını söyledi.

Fuar kültürünün ilçeye yerleştiğini ifade eden Keçeli, "İnşallah gelecek yıllarda fuar sayımızın artarak, eski sayımızın daha profesyonelleşerek, daha dolu dolu olma çabası içerisindeyiz. Ülkemizin ekonomik şartları içerisinde fuarımızın iyi geçtiğini düşünüyorum. İkinci fuarımıza rağmen, eksiğiyle, hatasıyla güzel bir fuarı geride bıraktık. Önümüzdeki yıllarda daha güzel ve profesyonel fuarları gerçekleştiririz." dedi.

Başkan Kantarcı da başarılı bir fuar geçirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki günlerde üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarının önceki yıllardan daha iyi olmasını temenni ediyorum. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen böyle bir sonucun ortaya konmasında, bütün bölge halkının dikkatle altını çizmesini istiyorum. Özellikle fuar dolayısıyla ilçede etkinliğin gerçekleşmesi çok sık görülen bir durum değil. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Bölgemizin üreticilerini ve yöneticilerine fuarı sahip çıkmalarını istiyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER