Çaydeğirmeni geziyor!

Çaydeğirmeni geziyor!

Çaydeğirmeni geziyor!

Çaydeğirmeni’nde ikamet eden kadınlar, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in desteği ile Nevşehir’i gezdi. Geziye katılan çok sayıda kadın, Kapadokya’daki tarihi ve turistik yerleri gezerek tarihi Nevşehir’i tanıma fırsatı yakaladılar.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş başta olmak üzere gezide emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan kadınlar, “Kültür ve medeniyetlerin buluşma noktası olan tarihi kent gezilerinin devamını bekliyoruz ve belediye başkanımıza bizlere Çaydeğirmeni Geziyor Projesini kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Önceki gezilere katılım sağladığımız gibi bundan sonra yapılacak olan gezilere de katılım sağlamayı düşünüyoruz” dedi.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de “Her zaman kültürel değerlere sahip çıkan bir belediyecilik anlayışında olduk. Şehrimizde ikamet eden vatandaşlarımıza tarihi şehirlerde kültürel mirasımızı anlatarak sadece o kentin değil ülkemizin de geçmişten geleceğe uzanan hikâyesini anlatmaya çalışıyoruz. Çaydeğirmeni’nde ikamet eden vatandaşlarımızı tarihi şehirlerimize ulaştırarak o kentin geçmişten geleceğe uzanan hikâyesini aktarma fırsatı elde ediyoruz. Bu gezilerin amacına ulaşıyor olması beni ziyadesiyle memnun ediyor. 
Çaydeğirmeni Geziyor Projesi vatandaşlarımızın isteği ve bizim çabalarımızla devam edecek. Küçük adımlarla başlayan bir projenin vatandaşlarımızı bu derece memnun etmesi bizleri son derece motive ediyor. Vizyoner belediyecilik anlayışıyla başlatmış olduğumuz, şuan devam etmekte olan projelerimize her gün bir yenisini daha eklemek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Vatandaşlarımızın isteklerine her zaman saygılı ve çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Çaydeğirmeni Geziyor Projesi dahil olmak üzere şuana kadar gerçekleştirmiş olduğumuz projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER