Celil Uzun, hastaları unutmadı

UZUN VE AK PARTİ'DEN SAĞLIK KURUMLARINA ZİYARET 

Celil Uzun, hastaları unutmadı

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun ve beraberinde AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çalış, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti ilçe Teşkilatı ve partililerle birlikte Alaplı Devlet Hastanesi 1. Nolu sağlık Ocağı, 2 Nolu sağlık ocağı ve Sosyal Güvenlik Kurumlarına ziyaret gerçekleştirdi. 
31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, dün ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını Özer Yazıcı camisinde kılan ve vatandaşlarla el sıkışan Uzun, daha sonra beraberinde partililer ile birlikte Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Ozan Özlücan’ı makamında ziyaret ederek hastane hakkında bilgiler aldı. Uzun ve beraberindekiler daha sonra hastane servislerini polikliniği gezerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane de muayene sırası bekleyen hastalarla ayaküstü sohbet etti. Uzun, beraberindekiler sırasıyla 1. Nolu sağlık Ocağı, 2 Nolu sağlık ocağı ve Sosyal Güvenlik Kurumlarına ziyaret gerçekleştirdi. 
Ziyaretlerde oldukça yoğun ve sıcak ilgiyle karşılaşan Uzun, ilçe için yapacağı çalışmalar ilgili bilgiler verdi. Dilek ve beklentileri dinledi.
Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Uzun, “Dün AK Parti ilçe Başkanımız Mustafa Yavuz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Emel Çalış,, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Özdemir ve Teşkilatımız ile birlikte Alaplı Devlet Hastanesi hasta ziyaretleri ve çalışan personelleri ziyaret edip bu kutlu, bu hak yolda dua’larına talip olduk ve desteklerini istedik. Yüce Rabbim tüm hastalara Şafii ismi hürmetine acil şifalar nasip etsin. Daha sonra 1. Nolu sağlık Ocağı, 2 Nolu sağlık ocağı doktorları ve çalışanları ile bir araya geldik. Son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürümüz Muzaffer Perdahçıoğlu ve çalışanlarını ziyaret ederek karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunduk. Seçim çalışmalarımızı ve ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan pozitif enerji alıyoruz.31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Alaplı ilçesini AK Partiye katacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER